Mit jelent az, hogy republikánusként vettek valakit választói nyilvántartásba?
Figyelt kérdés
Nem úgy van abban az országban, hogy titkos a szavazás?júl. 14. 14:49
1/4 anonim válasza:
A pártok előválasztására azt hiszem (Demokrata, Republikánus) regisztrálni kell.
De simán regisztrálhat egy demokrata is Republikánus pártba úgy hogy republikánusnak hazudja magát mint mondjuk ő:Thomas Matthew Crooks
2/4 anonim válasza:
Már csak azért is lehetetlen, hogy republikánus volt, mert néhány hónappal korábban adományozott valahány dollárt a baloldali pártnak.
3/4 A kérdező kommentje:
1-es Köszönöm, erre nem is gondoltam.
2-es Nem ez volt a kérdés. Amúgy nem logikus, amit mondasz. Én is adhatok a DK-nak adományt, nem kérdezik meg, hogy kire fogok szavazni.
júl. 14. 15:08
4/4 anonim válasza:
Ha én le akarnám lőni Orbánt, bizti azzal kezdeném, hogy belépnék a Fidesz-be, és felverekedném magam arra a szintre, ahol Orbán közelébe kerülhetnék. Az, hogy regisztrált, még nem jelent semmit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!