Ha trumpot megválasztjak, úgy jár mint kennedy?
Ha bárki is komolyan ki akarná iktatni, akkor megtette volna
Kinek az érdeke ez az egész? Ki profitál egy kis szánalomból? :)
Fordítva. Kennedyt először választották meg és utána lőtték le.
Trumpot meg először lőtték meg, és most fogják 100% bizonyossággal megválasztani. A kép, amely most bejárja a világot, amelyben az öklét rázza véres fejjel, a háttérben az amerikai zászlóval, egyesen az elnöki székbe repíti őt.
Amikor olvastam az esetről, egyből Agatha Christie: Gyilkosság meghirdetve című regénye ugrott be. Nem akarom elspoilerezni, de a lényeg az, hogy ott is az egyik szereplőt "fülön lőtték" a vaksötétben.
Szerintem Trump nincs olyan nagy veszélyben, egyszerűen megjátszották az esetet. Erre utal számomra az is, hogy amikor a biztonsági emberek le akarták hozni, akkor ő tartóztatta őket, mert még skandálni akart egy sort. Ha veszélyben érezte volna magát, akkor azt sem tudta volna, hogyan meneküljön el.
Több szempontból is sántít a történet, szóval én a nyakamat tenném rá, hogy színjáték volt az egész.
5.
Ja persze és véletlenül halt meg a civil, akit lelőttek!
még gyakorolnod kell a konteozást ,szerintem maradj a lapos földnél egyelőre!
#7, rögtön habzó szájjal támadsz...
Látom, nem olvastad az említett regényt. Mindegy, neked nem fog ártani, ha leírom, mi volt benne; a szereplő a sötétben egy kisollóval elvágta a fülét, tudniillik a fül nagyon tud vérezni egy kis sebesülés hatására is.
Tehát az történhetett, hogy odarendeltek egy balhézót, aki vaktában elkezdett lövöldözni, az elnök pedig a földre vetette magát, és ott valahogyan megsebezte a fülét.
Gondolod, hogy a szónoklatai előtt nem néznek át mindenki, nehogy fegyverrel a közelébe tudjanak jutni? Meg aztán (ha már Kennedyt hozták fel) életszerűtlen, hogy a világ legvédettebb emberét egy sima pisztollyal akarják megölni egy nyilvános eseményen.
A másik dolog; Amerikában legális a fegyvertartás, és a fegyvertartók nagy többsége szokta is gyakorolni a lövést. Ha ez így van, kizárt dolognak tartom, hogy egy álló célpontot ne tudna valaki lelőni, "csak a fülét ellőni".
Az Usa most nem tudja mit csináljon. Egy szenilis/demens elnöke legyen vagy egy troll aki fullba nyomja a kretént 0-24.
Valószínűleg most lőtték az elnöki székbe Trumpot, a népszerűsége meg fog nőni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!