Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi az oka annak, hogy Magyaror...

Mi az oka annak, hogy Magyarország sokkal biztonságosabb, mint a nyugati országok?

Figyelt kérdés

Rablások száma 100 ezer főre vetítve, pár példa:

Belgium 142

Franciaország 134

Szlovákia 8

Magyarország 6

Kelet-Közép-Európa lekörözi a nyugatot.

Svédországban is 88?? Azt hittem az egy nyugis ország.

[link]

júl. 14. 05:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
29%
Ezek a statisztikák után, nem lennék MiHazánk szavazó, ha kiderül, hogy nincs is Magyarországon bűnözés, akkor Toroczkai László tök feleslegesen gyártotta a videóit a youtube-ra.
júl. 14. 06:46
 12/18 anonim ***** válasza:
6%

Melyik részén élsz Magyarországnak, ahol nincs bűnözés?

júl. 14. 07:00
 13/18 anonim ***** válasza:
90%

12, azon, ahol statisztikailag jobbak vagyunk, mint a franciák.

Statisztikai alapon élek Magyarországon.

júl. 14. 07:01
 14/18 anonim ***** válasza:
22%

XD

[link]

júl. 14. 07:32
 15/18 anonim ***** válasza:
41%

Mert itt pofátlanul hazudják el a statisztikát! Amikor betörnek egy családi házba, és már a legalsó szinten lévő rendőrnek azt kell bejelenteni hogy nyaraló...

Mert az kisebb súlyú betörés statisztikában, mint a családi ház.

Vagy főtér, nőci leteszi a táskáját a padra maga mellé, ellopják.. s azt papirozzak le hogy elhagyta.

És még ezer és ezer példát tudnék sorolni hogy már a legalsó szinteken hogy javítják a közbiztonságot... s nyilván ahogy egyre feljebb kerül a statisztika úgy kozmetikáznak rajta picit picit a székéért remegő idióta vezetők.. tisztán mint a komcsi viccben, tudjátok , hàny disznója született józsi bá...

Szóval csak az idióta buta birkak hiszik azt hogy itthon hudejo minden, akik a statisztikának hisznek és nem a szemüknek...

júl. 14. 07:52
 16/18 anonim ***** válasza:
25%

Mert itt nem adják hozzá a statisztikához a bejelentést. Ugyanúgy ahogy a mentő kiérkezést is az indulástól számítják nem a telefonálástól.

Egyszerű birka szédítés.

júl. 14. 08:25
 17/18 A kérdező kommentje:

Látom az érvkészlet nálatok kimeríthetetlen.

Nem azt mondom, hogy nálunk hű de minden rendben van. De olyan nehéz beismerni, hogy a mi cigányainknál még a nyugatra vándorolt feka és muszlim migránsok is veszélyesebbek?

Ettől nem lesztek fideszesek, hogy belátjátok mit tett a multikulti nyugaton. Én se vagyok az.

De látom a lelketek csak akkor nyugszik meg, ha elmondhatjuk, hogy mindenben ez az ország a legrosszabb Európában.

Egyébként rablásról volt szó, amit a magyar rendőrség is komolyan vesz! Lehet hogy sok helyen megy a mismásolás, de a rablás az egy durva dolog.

júl. 14. 15:56
 18/18 anonim ***** válasza:
Mint aki élt kint Nyugat-Európában, el tudom mondani, hogy igen rosszabbak mint az arabok vagy muszlimok. Arab Nobel-díjasokkal vagy orvosok, tudósokkal rendszeresen találkozni. De mutass nekem csak egyetlenegy pajeet nobel-díjast. Illetve szerinted hány pajeet orvos van összesen az egész országban? Csak mert én muszlim orvosokból egy rakást tudnék mondani, akár Magyarországon is.
júl. 14. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!