Mi az oka annak, hogy Magyarország sokkal biztonságosabb, mint a nyugati országok?
Rablások száma 100 ezer főre vetítve, pár példa:
Belgium 142
Franciaország 134
Szlovákia 8
Magyarország 6
Kelet-Közép-Európa lekörözi a nyugatot.
Svédországban is 88?? Azt hittem az egy nyugis ország.
Melyik részén élsz Magyarországnak, ahol nincs bűnözés?
12, azon, ahol statisztikailag jobbak vagyunk, mint a franciák.
Statisztikai alapon élek Magyarországon.
Mert itt pofátlanul hazudják el a statisztikát! Amikor betörnek egy családi házba, és már a legalsó szinten lévő rendőrnek azt kell bejelenteni hogy nyaraló...
Mert az kisebb súlyú betörés statisztikában, mint a családi ház.
Vagy főtér, nőci leteszi a táskáját a padra maga mellé, ellopják.. s azt papirozzak le hogy elhagyta.
És még ezer és ezer példát tudnék sorolni hogy már a legalsó szinteken hogy javítják a közbiztonságot... s nyilván ahogy egyre feljebb kerül a statisztika úgy kozmetikáznak rajta picit picit a székéért remegő idióta vezetők.. tisztán mint a komcsi viccben, tudjátok , hàny disznója született józsi bá...
Szóval csak az idióta buta birkak hiszik azt hogy itthon hudejo minden, akik a statisztikának hisznek és nem a szemüknek...
Mert itt nem adják hozzá a statisztikához a bejelentést. Ugyanúgy ahogy a mentő kiérkezést is az indulástól számítják nem a telefonálástól.
Egyszerű birka szédítés.
Látom az érvkészlet nálatok kimeríthetetlen.
Nem azt mondom, hogy nálunk hű de minden rendben van. De olyan nehéz beismerni, hogy a mi cigányainknál még a nyugatra vándorolt feka és muszlim migránsok is veszélyesebbek?
Ettől nem lesztek fideszesek, hogy belátjátok mit tett a multikulti nyugaton. Én se vagyok az.
De látom a lelketek csak akkor nyugszik meg, ha elmondhatjuk, hogy mindenben ez az ország a legrosszabb Európában.
Egyébként rablásról volt szó, amit a magyar rendőrség is komolyan vesz! Lehet hogy sok helyen megy a mismásolás, de a rablás az egy durva dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!