Ha Magyarország háborúba keveredne, ti hová menekülnétek?
Figyelt kérdés
2022. márc. 26. 04:41
A kérdező szavazást indított:
Svájc
Ízland
Grönland
Új-Zéland
Ausztrália
Chile
Argentína
Uruguay
Lichtenstein
48 szavazat
3/32 XX.XX válasza:
gondoltam Chile nem lesz ott... és mégis
éljenek az inkák! :D
4/32 anonim válasza:
Oroszország miért nincs a listán? A moszkovita fideszesek így nem tudnak mit választani.
5/32 anonim válasza:
Sehova. Amíg indenki menekül, mi maradnánk, keresnénk egy fsza pincét, és fosztogatnánk abból, amit a többi itt hagyott. Egy kis szar településen élünk, mi itt biztosan nem leszünk célpontok.
6/32 anonim válasza:
Én is kis települési vagyok, itt maradok.
7/32 anonim válasza:
Nem menekülnék, harcolnék a hazámért.
8/32 anonim válasza:
Bíznék abban, hogy nem talál el egyetlen lövedék sem. (Hátha az imádság mégis segít, ahogy hívő körökben szokták emlegetni?!)
Velem már többször ÉGI CSODA(!) történt. (Súlyos, elfajult, véget érni nem akaró konfliktushelyzet oldódott meg csak az imádság hatására...) Pedig nagyon reménytelennek tűnt az a szó szerint ÁLDATLAN állapot!
Ismerős vagyok két plébánián is a közelben. Szerzetesekkel és karitász munkatársakkal együtt fohászkodva a békéért szerintem túl lehet élni sok mindent, amit akár földi, akár légicsapásnak nevezhetünk...
9/32 anonim válasza:
#5. A rádióaktív porfelhő nem válogat
10/32 anonim válasza:
Minnél délebbre, de egy idő után, ott meg a felmelegedés miatt lesz para.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!