Szerintetek is jobb lesz a világ ha Trump újra elnök lesz?
Figyelt kérdés
2024. júl. 3. 17:14
11/23 A kérdező kommentje:
1,2,3,4,9, Én is hasonlóan látom:)
2024. júl. 3. 22:52
12/23 anonim válasza:
Jól van, engem meggyőztél: összeesküvés elmélet hívőnek hívlak.
13/23 A kérdező kommentje:
Örülök neki ocskos pok
2024. júl. 3. 22:54
14/23 anonim válasza:
annyival lesz jobb hogy nem itt európában hanem kínával lesz háború
15/23 anonim válasza:
Hát annyival jobb lenne, hogy valószínű befejezodne az Ukrán háború. Beketeremtokent lépne fel. Valójában már ideje lenne, mert az egesz világra veszélyt jelent ez a háború. Nem rosszabb elnök mint Mr.Biden
Az, hogy hulyesegeket beszél, szerintem jobb , mint , hogy egy demens öregúr. A hulyesegeket majd javítják, kimagyarazzak. Érdekes választás lesz az biztos.
16/23 anonim válasza:
Trump aki egy gátlástalan pszichopata gazdasági bűnöző üzletember, majd pont ő akarná felszámolni a gazdasági rendszer korrupcióját, ehhez mennyi töltőgázt kell elszívni hogy valaki komolyan gondolja?
17/23 anonim válasza:
16: legalább annyit mint neked :D
18/23 anonim válasza:
Nézzél utána bátyus.
Trumpnak már csomó bírósági ügye volt nagyon gázos üzleti gyakorlatok miatt.
Volt ott már minden, gyerekeivel perbe volt fogva mert csalárd módon reklámozott valami szar MLM-et meg hasonlók. Igazi jóhírű üzletember, de tényleg...
20/23 anonim válasza:
18: bátyus, biden fia amit leművelt ukrajnában is vérciki. ez miért nem szúrja ki a szemetek? rá vagytok akadva trumpra. ebből a szempontból mindkettőt meneszteni kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!