Trumpnak, vagy Bidennek szurkolsz?
Szánalmas tata mind a kettő.
Amúgy hajlok arra, hogy ez a két bácsika csak kirakatbábu. Érdekcsoportok irányítanak valójában, azért igazából tök mindegy, hogy ki az USA elnöke. Egy pávián is lehetne.
Az nyer aki még él januárban.
Eléggé nagy a elhalálozási esély ennéla két vénfaaznál:)
Mindkét jelölt totál alkalmatlan más-más okokból, ráadásul értelmetlen más pártra szavazni, mivel ott kétpártrendszer van.
Bár én 2016 óta úgy érzem, mintha szándékosan alkalmatlan jelölteket küldenének versenybe.
Trump, Biden, Clinton asszony.
Egyiknek sem. Mindkettő egy bohóc.
Ha Trump megnyeri a szavazatokat akkor is már 78 évesnél fog elnök lenni. Biden is 78 évesen lett elnök, szóval már Trump is túl öreg már hogy elnök legyen. Nem értem miért nem tudnak fiatalabb, alkalmasabb elnököt választani.
Egyiknek sem. Mindkettő nevetséges, nem értem a világ legnagyobb szuperhatalma hogy süllyedhetett le oda, hogy ilyen két szánalmast indítsanak.
Ha mindenképpen választanom kéne akkor inkább Trump lenne az, ő a vitán értelmesebb volt és a Republikánusok konzervatív eszméje jobban összeegyeztethető az én ideológiámmal.
Szerintem az amerikai polgárok sírva röhögnek mind a kettőn, és sajnos nem jókedvükben.
tényleg nagy baj hogy csak ez a két választása van az ott élőknek.
Egyiknek sem drukkolok, nagyjából egy szinten vannak. Egyébként ez nem focimeccs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!