Nyugaton a fehér lakosság már beletörődött, hogy kisebbségbe kerül?
10#
Mit gondolsz, miért a migrációellenes párt a legnépszerűbb Franciaországban?
Fontos lenne, hogy ne legyenek ilyen megállók.Ne osszanak letelepedési engedélyt csak úgy és ne tűrjék meg az illegális bevándorlókat sem.
"Mit gondolsz, miért a migrációellenes párt a legnépszerűbb Franciaországban?"
Amiért MO-on a fidesz, az embereket elöre ijesztgetik mindenféle mumussal, azok meg nem gondolkodnak, hanem örülnek, hogy valaki "megvédi" öket, csak azt nem veszik észre sem ott, sem MO-on, hogy közben átverik öket és a valódi problémákat nem látják meg a sok maszlag miatt.
13#
Persze, ők a buták, még véletlenül sem a bevándorlóbarátok.
Az emberek a saját bőrükön tapasztalják a migráció okozta problémákat.Változtatni akarnak.
Én sem érezném magam a saját országomban otthon, ha alig lenne államalkotóktól származó a környéken.Én 1 évtizede az Orzy téren is úgy éreztem magamat, mintha egy idegen országban lennék és nem a saját hazámban.
14: nézd, nekem semmi bajom nem lenne a bevándorlásellenes pártokkal, sőt, meggyőződésem, hogy az afrikaiak és a közel- illetve középkeletiek beözönlését minden eszközzel meg kell állítani.
Csakhogy: ezek a bizonyos bevándorlásellenes pártok nagy többségükben ki sem látszanak Putyin hátsójából (pl. AfD, ugye, vagy az osztrák Szabadságpárt, de a Nemzeti Frontot is említhetném).
Putyin pedig sokkal nagyobb probléma, különösen, hogy ő direkte szítja a migrációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!