Az hogy Oroszországban ennyiszer van tűz különböző kulcsfontosságú létesítményekben, arra következtethető hogy már az orosz lakosság is próbálja szabotálni a fegyverkezést?
Figyelt kérdés
Volt már tűz a tankgyárban, minisztériumban, újabban egy vadászgépeket gyártó üzemben keletkezett tűz. Múltkor pontban a Putyin-interjú kezdetekor egy nagyobb lakóépületben keletkezett hatalmas tűz. De az elmúlt két évben több példa volt arra hogy ipari illetve hadi létesítményekben keletkezett tűz.
Ebből az vonható le, hogy az orosz államvezetést próbálja szabotálni az orosz lakosság? Mert szerintem kicsit sok véletlennek.
febr. 13. 20:26
1/6 anonim válasza:
Igen, sok a véletlen, de ezt nekik kell tudniuk. Lehetnek belső emberek, lehetnek beszivárgott külsős emberek, lehetnek belső ellenzékiek, tehát bármi.
2/6 anonim válasza:
Részben igen.
Azért az Ukránok is csinálnak ezt-azt, amibe ilyenek is beletartoznak
3/6 A kérdező kommentje:
#2 Tudom, de most kifejezetten nem az ukrán dróntámadásokra gondoltam. Gondolom az FSZB lefülelné a beszivárgott ukrán szabotőröket, vagy talán mégsem?
febr. 13. 21:41
4/6 PMC Wagner válasza:
Olvastam egy orosz cikket ami ezzel foglalkozott, elvileg felvan turbózva a gyártás, viszont a gyárak nem estek át felújításon a gyárépületek zömének a kábelozása még a szovjet idők beli régi aluminium kábelezettek stb. De ha megnézel pár fényképet Medvedev üzemlátogatásáról még azon is látni a falon futó kábeleken hogy annyira öregek hogy repedezett a szigetelés rajtuk
5/6 anonim válasza:
Meglehet, akadnak köztük szándékos emberi tettek is, de nem szükséges ezt feltételezni. Ügyes rendszerváltóink egész Kelet-Európában végletekig lerohasztottak minden közöst, már amit még nem loptak maguknak el. Fokozott termelésben és őrületben pedig jobban előbújnak a gyengébb láncszemek. Meg azt se feledjük, hogy mintegy egymillió szakember távozott az országból.
6/6 anonim válasza:
Oroszország hatalmas. Ott békeidőben is sokminden megtörténik.
Boncz Géza vicce volt annak idején, hogy a Szovjetúnióban létezett eltűnt vonatok minisztériuma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!