Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Svájci lap neonácioknak...

Svájci lap neonácioknak nevezi a magyar szurkolókat. Igazuk van vagy sincs?

Figyelt kérdés
Érdekes. Én svájciakról nem gondoltam magyar ellenességet. Nem tudom, hogy ott a globalisták vann-e hatalmon. Vajon igazuk lehet, hogy már ők is ezt írják? A sima alap magyar szurkoló is neonáci már? [link]

2024. jún. 16. 16:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
71%
Ahogy ilyen pártot támogatnak 2/3-al mint a fidesz, nem szabad rajta csodálkozni.
2024. jún. 16. 16:50
 12/22 anonim ***** válasza:
85%
Igazuk van, cső nàcik.
2024. jún. 16. 16:54
 13/22 anonim ***** válasza:
7%
Nincs igazuk. Nem kell velük foglalkozni.
2024. jún. 16. 16:55
 14/22 anonim ***** válasza:
76%

"Nincs igazuk. Nem kell velük foglalkozni."

Akkor ezt jelezd a magyar nemzet szerkesztőinek is hogy ne hisztizzenek ezen.

2024. jún. 16. 17:02
 15/22 anonim ***** válasza:
89%
Nem az összes magyar szurkolót nevezik annak, az pedig tény, hogy mindig is voltak neonácik a magyar szurkolók köreiben.
2024. jún. 16. 17:10
 16/22 anonim ***** válasza:
76%

És akkor egy kis kontraszt:

Magyarok full feketében, ahogy vonulnak: [link]

Hollandok full narancsban, ahogy táncolnak: https://www.youtube.com/watch?v=OLfKJS3VHh4

2024. jún. 16. 17:33
 17/22 anonim ***** válasza:
83%

16# Szellemileg kicsit visszamaradottak ezek a focisták. Nem látják a különbséget a nagy magyarországos, kopasz, fekete ruhát hordó, vonuló emberek között és a nemzeti csapat színeiben táncoló emberek között.

Ahhoz is hülyék hogy megértsék miért nézik őket egyből nácinak a kinézetük és a viselkedésük alapján.

2024. jún. 16. 18:36
 18/22 anonim ***** válasza:
3%
Sokan itt a fekete pólót hozzák fel újra és újra... A fekete pólótól lesz valaki náci ?? Hogy is van ez ? Én is szoktam fekete pólót viselni, mégsem vagyok náci...Ez annyira a legalja érvelés....
2024. jún. 16. 20:04
 19/22 anonim ***** válasza:
75%
Bárcsak nekünk is olyan szurkolóink lennének mint a hollandoknak és nem ilyen gyászhuszár söpredék hordánk mint amilyen nekünk van
2024. jún. 16. 22:41
 20/22 anonim ***** válasza:
85%

18# Miért nem tudnak a magyar szurkolók magyar mezeket és pirosat hordani mint minden más szurkoló? Miért kell nekik itt is a MAGYARORSZÁG feliratot túltolni meg nagy magyarország logókat hordani? Miért kell büdös paraszt módjára viselkedni a meccseken és b*zizni meg c*gányozni?

Aki bunkó paraszt módjára viselkedik, azzal úgy is bánnak az emberek.

2024. jún. 17. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!