Svájci lap neonácioknak nevezi a magyar szurkolókat. Igazuk van vagy sincs?
Miért, a fidesz szavazók és a foci drukkolók mentalitásától annyira messze áll ez a felfogás?
Akasszuk fel a melegeket, k*rva anyját mindenkinek akinek nincs nagy magyarország tetoválása, vágjuk kopaszra a fejünket és gyújtogassunk, piáljunk amíg meg nem döglünk, a meccseken legyünk bunkó parasztok és n**gerezzünk meg migránsozzunk akárhova is megyünk.
Ezzel szemben a japán drukkerek összeszedték maguk után a szemetet és úgy hagyták el a stadiont hogy minden tiszta volt. A focistáik úgy hagyták ott az öltözőt tisztán ahogy megkapták, összehajtogatva a törölközőket.
Majd ha a magyar nép tanul egy kis tisztességet és nem egy elmaradott, ruszki utánzat, világ első alkoholista nép lesz, akkor kérd ki magadnak ha rosszat mondanak rád.
"Ezzel szemben a japán drukkerek összeszedték maguk után a szemetet és úgy hagyták el a stadiont hogy minden tiszta volt. A focistáik úgy hagyták ott az öltözőt tisztán ahogy megkapták, összehajtogatva a törölközőket."
És Svájcban szilveszterkor annyira féktelenek, hogy a konfettit egyből a porszívóba szórják.
Ahogy olvastem, nem úgy általában a magyar szurkolókat, hanem a Carpathian Brigade '09 csoportot.
Őket
Miért fekete egy magyar szurkolói csoport hivatalos színe? Miért nem jó a trikolor?
Büdös románoznak és cigányoznak, remélem nem is lesz nekik semmi örömük ezen az EB-n
Bocs, ők nemnácik. Meg különben is, máshol is vannak nácik.
Megnyitottan a cikket, szokás szerint semmi nem derül ki belőle.
Megnéztem, amire hivatkoztak, néhány idézet:
"Dieser Mob war schon in den Spielen gegen Portugal und Frankreich mehr als unangenehm aufgefallen. Mit ungezügeltem Rassismus."
"Es beginnt in der Münchner Innenstadt mit Hitlergruss und Randalen und geht mit homophoben Sprechchören im Stadion weiter. «Deutschland, Deutschland homosexuell», skandieren sie."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!