Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Svájci lap neonácioknak...

Svájci lap neonácioknak nevezi a magyar szurkolókat. Igazuk van vagy sincs?

Figyelt kérdés
Érdekes. Én svájciakról nem gondoltam magyar ellenességet. Nem tudom, hogy ott a globalisták vann-e hatalmon. Vajon igazuk lehet, hogy már ők is ezt írják? A sima alap magyar szurkoló is neonáci már? [link]

jún. 16. 16:05
A kérdező szavazást indított:
igen.
nem.
Nem is tudom Nem érdekel
38 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
66%

Miért, a fidesz szavazók és a foci drukkolók mentalitásától annyira messze áll ez a felfogás?

Akasszuk fel a melegeket, k*rva anyját mindenkinek akinek nincs nagy magyarország tetoválása, vágjuk kopaszra a fejünket és gyújtogassunk, piáljunk amíg meg nem döglünk, a meccseken legyünk bunkó parasztok és n**gerezzünk meg migránsozzunk akárhova is megyünk.

Ezzel szemben a japán drukkerek összeszedték maguk után a szemetet és úgy hagyták el a stadiont hogy minden tiszta volt. A focistáik úgy hagyták ott az öltözőt tisztán ahogy megkapták, összehajtogatva a törölközőket.

Majd ha a magyar nép tanul egy kis tisztességet és nem egy elmaradott, ruszki utánzat, világ első alkoholista nép lesz, akkor kérd ki magadnak ha rosszat mondanak rád.

jún. 16. 16:15
 2/22 anonim ***** válasza:
19%
Igen! De a náci szimbólumokkal pózoló felfegyverzett ukrik nem nácik. Vagyis ők most jó nácik. :)
jún. 16. 16:19
 3/22 anonim ***** válasza:
73%

"Ezzel szemben a japán drukkerek összeszedték maguk után a szemetet és úgy hagyták el a stadiont hogy minden tiszta volt. A focistáik úgy hagyták ott az öltözőt tisztán ahogy megkapták, összehajtogatva a törölközőket."

És Svájcban szilveszterkor annyira féktelenek, hogy a konfettit egyből a porszívóba szórják.

jún. 16. 16:26
 4/22 anonim ***** válasza:
78%

Ahogy olvastem, nem úgy általában a magyar szurkolókat, hanem a Carpathian Brigade '09 csoportot.

Őket

[link]

Miért fekete egy magyar szurkolói csoport hivatalos színe? Miért nem jó a trikolor?

jún. 16. 16:27
 5/22 anonim ***** válasza:
79%

Büdös románoznak és cigányoznak, remélem nem is lesz nekik semmi örömük ezen az EB-n

https://www.youtube.com/watch?v=-erG0N3gW9w

jún. 16. 16:30
 6/22 anonim ***** válasza:
13%
Miért pontoztok le? Még így is fényévekkel jobbak mint azok akik fel is vannak fegyverezve... Az izék... Slava Ukraini vagy mi... 🤡
jún. 16. 16:32
 7/22 anonim ***** válasza:
12%

Bocs, ők nemnácik. Meg különben is, máshol is vannak nácik.

https://www.youtube.com/watch?v=nv1tSXJWwQ4

jún. 16. 16:34
 8/22 anonim ***** válasza:
26%
Szakadok. :D
jún. 16. 16:34
 9/22 Gál Gábor 2024 ***** válasza:

Megnyitottan a cikket, szokás szerint semmi nem derül ki belőle.

Megnéztem, amire hivatkoztak, néhány idézet:

"Dieser Mob war schon in den Spielen gegen Portugal und Frankreich mehr als unangenehm aufgefallen. Mit ungezügeltem Rassismus."

"Es beginnt in der Münchner Innenstadt mit Hitlergruss und Randalen und geht mit homophoben Sprechchören im Stadion weiter. «Deutschland, Deutschland homosexuell», skandieren sie."

jún. 16. 16:35
 10/22 anonim ***** válasza:
88%
A football ultrák között elég rendesen felülreprezentáltak a neonáci elemek, nincs ezen mit meglepődni. Hungarofóbiát kiáltani itt olyan mint mikor a cigány rasszizmust kiált mikor feljelented mert meglopott.
jún. 16. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!