Milyen a külföldi visszhangja a magyar békemenetnek?
Nem látom sehol, hogy foglalkoznának vele.
Tud valaki esetleg valamilyen linket, milyenek a külföldi reakciók?
2# ugye amít írtál, az vicc volt, mert amúgy én voltam, a rakparton keresztül, konkrétan a Margit hídon át, kb 80-90 percig folyamatosan ömlött teljes szélességében a tömeg.
Minimum 200-300 ezer ember ott volt, és azért voltak fiatalok, 30, 40 esek is elég sokan.
Tényleg úgy tűnik, hogy nem nagyon foglalkozik vele senki külföldön.
Akkor viszont Orbán Viktor mondhatott bármit a beszédében, azzal sem foglalkozhat senki, mert akkor a békemenetet is meg kell említeni.
A beszéd így olyan erős lehetett, ami újabb komoly Fidesz győzelmet fog hozni, az ellenzék előre le van söpörve.
Itthon viszont állati erősnek érzem a szlogent (No migration, No gender, No war).
Ezzel tarolni fognak.
5# ja a Facebook azért tiltotta le ( átmenetileg és kifogásolható módon)... mert senkit sem érdekel???
Hát pont ellenkezőleg!
6# Ja mert a külföldi nézők annyira kíváncsiak ez M1-en megjelenő magyar miniszterelnök magyar nyelvű beszédére:)
Ne gondoljátok már Viktorról, hogy az amcsik tudják, hogy kicsoda, Trump haverja még azt se tudja, hogy miniszterelnök Viktor.
Akkor ezek szerint lehet, hogy külföldön is tartanak ilyen megmozdulásokat a háború mellett, vagy ellen, csak nem tudunk róla?
Ha hasonló megmozdulás lenne, arról szerintem tudnánk, mert az jól passzolna a kormányunk kommunikációjába.
Nyilván az EP választások adnak ennek aktualitást, de ezt a lehetőséget külföldön kihagyták volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!