Az alábbi két opció közül melyik áll hozzád közelebb?
A fizetett Hasbara trollokkal nem érdemes vitatkozni, ők ezért kapják a sékeleket. Pont ugyanolyanok mint a ruszki bérkommentelők.
Ne keress logikát a gyakorisok körében.
"Csak szólok, hogy Izraelt konkrétan megtámadták,..."
Elötted közvetlenül pedig pont ezt írták:
"Milyen érdekes a szelektív látás. Egyik konfliktus se akkor kezdődött amikor megkezdődtek a hadászati cselekmények."
Egy nótát fújtok, mégis egymást cáfoljátok. Vicces.
Orbán Viktor bemondta, hogy Bibit kell támogatni és pont. Amit a Fidesz pártközpontban kihirdetnek az elvtársak, nekik az megkérdőjelezhetetlen szent dogma.
Érdekes, hogy Ukrajna mellett kiállnak, viszont amikor ugyanaz a nemzetközi bíróság háborús bűnöket ítél meg ugyanúgy Izraellel szemben mint Oroszországgal szemben akkor ott hallgatnak. Nem értem én sem azt a kettős mércét, hogy miben más Oroszország, hogy azt elítélik míg ugyanaz a bíróság által elítélt Izraelt pedig nem.
Persze nem vagyok naív...tudom jól mi: Az hogy Orbán kihirdette, hogy kötelező mindig mindenben támogatni Izraelt és nekik meg birkaként azt kell tenni amit Orbi mond. Mernének is szembemenni a potrohos mangalica vezérükkel 😆
Provokatív kérdés, mert 1 magyar se fog az országunkat 40 évig megszállás alatt tartó előember oroszok mellett kiállni.
És senki se fog muszlim terroristák mellett kiállni.
Ez az orbáni propaganda, amely szerint minden muszlim kiirtandó terrorista.
Viszont azt nem értem, hogyha ti fidderek a muszlimokra koszos terroristákként tekintetek, akkor mivel magyarázzátok azt, hogy Orbán olyan szoros kapcsolatban ápol a muszlim Erdogánnál?
Ez nem orbáni propaganda, hanem európai civilizált hozzáállás.
Az meg hogy ov nyal erdogánnak, meg lovat ad neki, mint 1 király a másik királynak, egy szégyen minden magyarra nézve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!