Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Külföldön mit gondolnak...

Külföldön mit gondolnak arról, hogy a Fidesz az összes NATO tagot leháborúpártizza?

Figyelt kérdés
máj. 26. 14:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%

10

Ez aztán kemény beszéd vóóót! De ettől még nagyon úgy néz ki, hogy igaza van a 9-nek.

Egyértelműen látszik, hogy az amit a magyar kormány csinál, az nem gazdasági érdek, hanem sokkal inkább eszmerendszer váltás. Értékválasztás.

És ez nagyon szomorú! Még egy seregnyi ilyen szégyenletes kormány cselekedetet lehetne mondani. Pl azt, amikor kiderült, hogy Putyin meghamisította a szovjet történelmet, amelynek mi is részesei voltunk 56-ban. Valami undorító volt ez, de a magyar kormány szó szerint lapított!

máj. 28. 02:40
 12/15 anonim ***** válasza:

11: most saját magadnak adsz igazat? látszik h te írtad a 9-est...

van baj a toronyban... vigyázz hogy le ne lépj a föld szélén!

máj. 28. 16:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Miért vádaskodsz? Volt már rá példa, hogy én is megjegyeztem ezt valakiről, de azon egy az egyben látszott az azonosság, sok hozzászólás, stb. Itt azért szinte semmi információd nem lehet. Nincs is igazad.
máj. 28. 17:40
 14/15 anonim ***** válasza:

13: dehogyisnem, ugyanaz a mantra, az ostoba fideszezés, amire te helyeseltél is. ha lenne egy kis eszed, tudhatnád hogy más európai országokban is van mindenféle párt amit "oroszpártinak" neveznek.

németeknél az afd, szlovákoknál fico.

ez a másik röhej meg az az erőltetett maszlag hogy "az aki békepárti az az oroszok lapjára játszik". csak az ostoba embereknél van kétféle álláspont és az hogy egyik sem olyan nincs, ez rákosiéknál volt divat hogy vagy velünk vagy ellenünk. te egy nagyon egyszerű lény vagy.

egy tuti: ha itt háborút akarnak, akkor mindenki megy a levesbe mindegy hogy háború v békepárti. na majd akkor orbánozzál.

máj. 28. 18:00
 15/15 anonim ***** válasza:

Te össze-keversz valakiket. Ne erősködj, felesleges!

Én soha egyetlen párthoz sem tartoztam, még csak nem is szavaztam soha, nem is fogok.

máj. 28. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!