Ausztria miből él olyan fényesen?
Miből van akkora haszna, hogy ki tudja fizetni a jóval magasabb béreket, rendben tudja tartani útjait, műemlékeit, közintézményeit...
(Légyszi ne írjátok, hogy ott kevesebbet lopnak a politikusok, azok is csak "politikusok")
"nem buta, paraszt, tanulatlan emberekből áll a vidék nagy része"
Áh, tehát Ausztriából azt tapasztalod, hogy a magyar vidék nagy része buta, tanulatlan emberekből áll? Ha vidék nagy része ebből áll, merem feltételezni a magyar fővárosban viszont ott az ész.
Ezt az übermensch dumát is az osztrákoktól vetted át? Mert mint tudjuk arra hajlamosak...
Egyrészt, ott kevesebbet lopnak a politikusok.
Másrészt, nekik nincs Orbánjuk.
Ezek nagyon fontos tényezők ebben a kérdésben!☝️
Éltem pest mellett is eleget, vannak vidéki rokonok és most ausztriában élek.
Hidd el, én a tapasztalataim alapján írom ezeket a dolgokat. Amikor elmentem vidékre kirándulni a barátnőmmel már reggel 9kor a részegek kiestek a kocsma ajtón.
Itt ausztriában vidéken vadiúj mercésesszel járnak a sportos, 60 éves emberek akik szépen fel vannak öltözve.
Szóval igen, a magyarok nagyrésze egy megvezethető buta paraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!