Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ausztria miből él olyan fényesen?

Ausztria miből él olyan fényesen?

Figyelt kérdés

Miből van akkora haszna, hogy ki tudja fizetni a jóval magasabb béreket, rendben tudja tartani útjait, műemlékeit, közintézményeit...

(Légyszi ne írjátok, hogy ott kevesebbet lopnak a politikusok, azok is csak "politikusok")

máj. 22. 04:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%

"nem buta, paraszt, tanulatlan emberekből áll a vidék nagy része"

Áh, tehát Ausztriából azt tapasztalod, hogy a magyar vidék nagy része buta, tanulatlan emberekből áll? Ha vidék nagy része ebből áll, merem feltételezni a magyar fővárosban viszont ott az ész.

Ezt az übermensch dumát is az osztrákoktól vetted át? Mert mint tudjuk arra hajlamosak...

máj. 22. 09:07
 12/15 anonim ***** válasza:
4%
11# nem is kell túl messzire menni, a megyefővárost elhagyod és tele az ország az ősmagyarsággal. 40 évvel ezelőtt megvolt a 4 általános meg valamk szakma. A lényeg az hogy zsidók cigányok migráncsok MAGYAROK meg mindenki más szar, ócska segédmunkásként tisztességesen dolgozni az nagyon hitler.
máj. 22. 09:48
 13/15 anonim ***** válasza:

Egyrészt, ott kevesebbet lopnak a politikusok.

Másrészt, nekik nincs Orbánjuk.

Ezek nagyon fontos tényezők ebben a kérdésben!☝️

máj. 22. 21:18
 14/15 MDaniel98 ***** válasza:
Ausztriában végbement a polgárosodás, aminek köszönhetően a középosztály kicsit máshogy áll a dolgokhoz mint itt. A kisvállalkozások nagyrészének a KATA kivezetéséig pedig igen kedvező adópolitikában volt része, kevesebbet adóztak mint én a sima alkalmazotti fizetésem után.
máj. 23. 07:47
 15/15 anonim ***** válasza:
32%

Éltem pest mellett is eleget, vannak vidéki rokonok és most ausztriában élek.

Hidd el, én a tapasztalataim alapján írom ezeket a dolgokat. Amikor elmentem vidékre kirándulni a barátnőmmel már reggel 9kor a részegek kiestek a kocsma ajtón.

Itt ausztriában vidéken vadiúj mercésesszel járnak a sportos, 60 éves emberek akik szépen fel vannak öltözve.

Szóval igen, a magyarok nagyrésze egy megvezethető buta paraszt.

máj. 23. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!