Az osztrákokat nem zavarja a sok külföldi az országukban, nem hőbölögnek hogy takarodjanak haza?
Nem hőbörögnek mivel tudják hogy szükség van a külföldi munkaerőre.
Persze nálunk megy a hőbörgés.
Csak nálunk van ez a sok dühöngő idegroncs akik mindenkit utálnak.
(főleg egymást)
Az osztrákok elfogadóak, nincs csüngőhasújuk aki egymásnak ugrasztja a lakosságot.
Más a 2.
Mert oda főleg kelet európaiak mennek, akiknek eszük ágába sincs osztrákká válni.
Plusz európai emberek. A nyelven kívül alig van különbség, plusz a nemek eloszlása is azonos.
Mo ra jöttek az ukránok azonos nemi arányban. Majd 22 után már csak a nők. Ami gyakorlatilag az ideális bevándorlás megvalósulása.
Erre a Fidesz váltott és azóta csak indiai, indonéz és kínai férfiak jönnek, akiknek feltett szándéka itt is maradni.
Csupán annyit kell tenniük, hogy a vízum lejárata után hazamegy 2 hétre, újraigényeli és jön is vissza.
Szintén lényeges különbség, hogy Ausztriában talán a világ legerősebb szakszervezete van a munkáskamara.
Mo n meg gyakorlatilag szitokszó a dolgozó érdek védelem. És ezért szépen ki is rúgják bűntetlenül a magyar munkavállalókat és lazán lecserélik keletire.
Ausztriában ezt megtenni nem tudják a munkáskamara miatt,így az osztrák munkavállalóknak nincsen félnivalója a vendégmunkásoktól.
Nem tudom, nem dolgoztam kint. Viszont én hallottam olyat, hogy az osztrákok jelentős része nem túlzottan kedveli a magyarokat, lenézi őket. Különösen kisebb településeken jellemző ez.
Főleg akkor vehető ez észre, ha a kint dolgozó, élő magyar barátkozni akarna helyiekkel. Ezt sokan említik és nemcsak Ausztriával kapcsolatban, hogy komolyabb kapcsolatba nemigen lehet helyiekkel kerülni, vagy csak ritkán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!