Szerintetek a Nyugati világ elfog indulni a kommunizmushoz vezető úton?
Nem.
Kb. 100 éve voltak ehhez hasonló dumák és már akkor is hülyeség volt az egész.
Néha elsütök népszerűtlen választ, pedig nem vagyok mihazánkos, se torockai fan.
Osho szerint 100 évente "kell"* egy világégés. Egyrészt ez azért alakul ki, mert az öregjeink akkor már elhullottak, és nincs aki emlékezne, aki óva int. Másrészt a társadalom elfojtott érzései manifesztációja, szerinte a tudatalatiban kezdődik a világháború, és az nyílvánul meg majd a fizikai világban. Azt állította,ha 100 ezer ember meditál naponta rendszeresen, az másokra (háborgó démonok) is jó hatással van.
* 1973-ban elhangzott beszédében a terrorizmusról beszél, hogy ez lesz a jövőben, ami a fejlett vilagokat fenyegetni fogja.
Én szerintem valahogy megoldják, hogy ne legyen ennyire sok a "felesleges$ " ember, úgyanis az ai, mesterséges intelligencia,robotika... a szupergazdag 300 ezer szupergazdag elítnek mincs már szüksége a fogyasztói állatokra, erről Bogár László beszélt 15 évvel ezelőtt, amikor még pelenkában járt mindenféle mesterséges intelligencia és azok vonzatai, pl. Transzhumanizmus, (ex machina film)
"Osho szerint 100 évente "kell"* egy világégés. "
Marika néni szerint, aki az iskola mögötti sikátorban lakik, a Föld lapos.
"úgyanis az ai, mesterséges intelligencia,robotika... a szupergazdag 300 ezer szupergazdag elítnek mincs már szüksége a fogyasztói állatokra"
Keversz dolgokat.
Az AI, automatizáció a gyártást tudja javítani. A gazdagok a pénzüket pedig a fogyasztásból szerzik és egy gép nem fogyaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!