Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Milyen érvek szólnak Trump és...

Milyen érvek szólnak Trump és Biden mellett/ellen?

Figyelt kérdés
Illetve mi melyikkel járnánk jobban?

máj. 21. 14:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"Nem azt mondom hogy szimpi de Bidennél az számomra"

Igen, azt értem, amikor valakinek Biden meg a demokraták az ördög, és Trump "legalább nem az ördög". Azt tudom nehezen elképzelni, hogy valakinek konkrétan szimpatikus legyen.

máj. 22. 14:05
 12/15 A kérdező kommentje:
Ilyen jobber twitter körökbe nagyon dicsőítik milyen “egyenes” meg határozott stb
máj. 22. 14:29
 13/15 anonim ***** válasza:

"nagyon dicsőítik milyen “egyenes” meg határozott stb"

Na ez az: ezek mind percepciók. Van egy nem polkorrekt, suttyó stílusa, ez nem egyenesség szerintem - ahogy látom, szerinted sem.

Amúgy ezek a narratívák rohadt viccesek. Bidenre már az előző kampány első percétől kezdve felhozzák, hogy milyen öreg, fél lábbal a sírban van. Trump most pont annyi idős, mint Biden volt az előző kampánynál. Valahogy Trump 77 évére nem merül fel senkiben, hogy milyen vén trotty.

Igen, de hát Biden milyen szenilis, félrebeszél, meg minden. Miközben Trump szerint Orbán Viktor Törökország elnöke, és hasonló finomságok. Annyi a különbség, hogy Trumpnál ezt a suttyó macsóságnak tudja be mindenki, nem az öregségnek, és senki nem tartja ettől alkalmatlan elnöknek.

Valójában arról fogalmunk sincs, melyik milyen politikus, szimplán csak párhuzamosan fut két marketingtörténet. Amikor a politikai elemzéseket olvasom, Trump és Biden tevékenysége is sokkal nehezebben megítélhető, mint ahogyan a köznép vélekedik róluk.

Trump kommunikációja pl Amerika-fókusz és békepártiság, de az ő adminisztrációja is adott fegyvert Ukrajnának, szankcionálta Oroszországot, kereskedelmi háborút kezdett Kínával. Bidenről meg teljesen elképedve olvastam egyszer, hogy ha nyersen a teljesítményét nézik, a legnagyobb elnökökhöz mérhető, annyira sok projektet sikerült átvinnie, de ráégett ez a szenilis imidzs, az afganisztáni kivonulás - amit nem is ő döntött el, hogy nem biztos, hogy bármit számít.

máj. 22. 16:02
 14/15 anonim ***** válasza:
27%
Trump jó sok bulát elkapott ;) Biden nem tudott ennyit elkapni, ezèrt is gerjed a kiskorúakra...
máj. 22. 17:44
 15/15 anonim ***** válasza:
41%

Orbán lelkesedik a szöszi őrültért; rendes ember ránéz, és sírógörcsöt kap!

Amerika minden szinten magasról leszarja Orbánt, mert egyszerűen nem tényező! Orbán szeretne nemzetközi tekintélyre törni, de egy idiótáért senki sem fog rajongani!!!

máj. 23. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!