Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Melyik szimpatikusabb számodra...

Melyik szimpatikusabb számodra, a putyini vezetésű Oroszország, vagy a demokrata vezetésű USA?

Figyelt kérdés

máj. 3. 16:31
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam pár évvel ezelőtt mindkettőben,nem kérdés,hogy az USA sokkal jobban tetszett,mondjuk én itthon is vidéki vagyok,ezért én a vidéki,kisvárosi életet nézem elsősorban,a vidéki amerika csodálatos,a nagyvárosi nem annyira(bár az is meglepően pozitív,ahhoz képest,amire számítottam,annyi rosszat olvastam róla),Oroszországban pont fordítva volt,a vidék borzasztó,a nagyvárosok viszont inkább pozitív csalódást jelentettek,de összességében Amerika sokkal élhetőbbnek tűnt nekem kívülről.Európánál mondjuk még mindig nincs jobb.
aug. 2. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!