Melyik ország államberendezkedése a szimpatikusabb USA-é vagy Oroszországé?
Az USAban sokkal szimpatikusabb a társadalom.
Ennyiből mindenképpen jobb az USA.
De egyik államhatalomért sem vagyok oda.
Mindegyiknek megvan a maga előnye és a hülyesége.
Egyikben sem élnék szívesen.
De, voltam már Szentpéterváron, meg New Yorkban is.
18:13:Mit értesz az egyik/másik előnyének/hátrányának??
19:02:A kérdésre válaszoltál.De miért gondolod ilyen egyértelműen,megtudnád-e indokolni?
(Tőlem járt a zöld pipa a hasznos válaszért)
Rendben kérdező megindoklom.
Számomra azért szimpatikusabb az USA, mert:
- sokkal több lehetőséget látok benne, mint Oroszországban. Rengeteg cég van.
- Az egyik legerősebb gazdaságú ország. Az egy főre jutó GDP 3x akkora mint az oroszoknál
- Tudok angolul, oroszul nem (nem is tetszik a nyelv)
- Liberálisabb, nem vagyok egy nagy libsi, de tetszik, hogy mindenféle párt lehet (náci is, komcsi is, homár is, nem igazán korlátozzák ezeket)
- Sok féle ember van, nagyon nagyon. Én szeretem a sokszínűséget, amíg békében tudnak egymás mellett élni, ez Amerikában hellyel közzel sikerül, pedig iszonyat méretű a bevándorlók aránya.
- Tetszenek az amcsi autók.
- K..rva szép tájak vannak, szinte bejárhatatlan az ország, annyi mindent megnéznék. (Oroszország is szép, de java része egy jeges, hideg fos, amit utálok)
Legszívesebben Floridában, vagy Kaliforniában élnék :) Ott szinte mindig meleg van, pálmafák, napsütés. Van ismerősöm aki Floridában élt 2 évig, most költözött Las Vegasba :-) Iszonyat milyen képeket szokott küldeni... Oroszország elmehet a búsba azok alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!