Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A környező országok közbiztons...

A környező országok közbiztonsága, megélhetési lehetősége milyen ? Szlovákia, Lengyelország Szlovénia ?

Figyelt kérdés

ápr. 1. 06:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
44%
Szánalmas vagy kérdező ha már ilyen hányinger a hozzá állásod akkor inkább valami nyugat európai országban gondolkodnál
júl. 26. 15:33
 12/15 A kérdező kommentje:

# 11

Nem hiszem hogy ÉN fogok elköltözni. Érdekelt hogy a környező országokban milyen a "valós" helyzet.

Esetleg csak én látom borúsabbnak ami itt van.

Ezekről az állapotokról én nem tudtam.

Egy ideje utazom falvakon keresztül... látom a helyzetüket. Hallom a beszél getésüket, esetleg én is beszélgetek

Persze vannak nagyon szép kis helyek.

Én városban vagyok. Jobban van lehetőségem.

Nem kell órákat utaznom egy orvoshoz..aztán várjak még órákat mire haza tudok menni valamivel.

Lehet hogy szerinted szánalmas vagyok, de inkább az emberek helyzete szomorú.

júl. 30. 06:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Hidd el ezekben az országokban is hasonló a mentalitás. Ez a közép kelet európai mentalitas és nem csak magyar. Problémák mindenhol vannak nyilván nem ugyanazok. Akkor azt emelik és azon panaszkodnak.
júl. 30. 06:40
 14/15 anonim ***** válasza:
Ezért írtam hogy inkább nyugatabbra megy ott már nem ilyen mentalitás van nem leszel szomorú
júl. 30. 06:41
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

"11-es.. miért vagyok én szánalmas ? Inkább érdeklődtem.

Általában nagyon jó válaszokat kap az ember ezen az oldalon.

Nincs ismeretem... nem járok ki más országokba. Az itthoni panaszokat mindenki ismeri. Arra voltam kíváncsi, hogy aki többet utazik több kapcsolata van, hogy érzi összehasonlítva a helyzetünket.

Mármint az ország helyzetét.

Arra meg hogy miért kellene több magyar vállalkozás : azért hogy legyen több munkahely (az Istenháta mögött is) Már az itt gyártó üzemek cégek tulajdonosai is külföldi kézben van.

Nem vagyok olyan helyzetben hogy én csináljak vállalkozást, ami egyébként is elég nehéz lehet.

aug. 7. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!