A palesztinok miért utasítottak el mindig minden lehetséges békét?
"De ezért is olyan érthetetlen, hogy amikor ott volt a lehetőség, gyakorlatilag a semmire kaptak volna egy saját országot"
A cionista zsidóknál nincs arcátlanabb hazug. A palesztinok éltek ott legalább 1400 éve. A föld is palesztin magántulajdonban volt. Itt a bizonyíték:
Látható hogy még 1945-ben is alig volt zsidó kézben földtulajdon de annál több volt a palesztinoké de te behazudod hogy a palesztinoknak nem volt semmijük. Szóval zsidók azok akik a nagy semmire megkapták volna a terület felét miközben 20 éve meg alig volt ott néhány zsidó.
Hiszen ez a grafikon ez az amit linkeltél, csak itt 2d ábrán látod, ott meg wikin táblázatban. [link]
De kb azonos.
V. Kongresszusen kijelentették, ők Dél-Szírek és nem palesztinok.
Genfi Palesztin Küldöttség követelte: "Palesztinát ne válasszák le a szomszéd államától"
Palesztin Arab Végrehajtó Kongresszus jelentés: "Palesztinát Dél-Szíriának nevezi"
A Palesztinai Arab Kongresszus nacionalista végrehajtó bizottságának vezetője al-Husayini: "egység kell Taurustól Rafahig" (Taurus hegység Szíria északi határán fut)
Párizsi békekonferencia követelések: A palesztin városok képviselői petíciót indítottak az elszakadás ellen.
A Szír király bejelentette, hogy Palesztina Szíria része, a palesztinok szírek tö9rténelmileg és földrajzilag is.
1936-os arab forradalom palesztin parancsnokának titulusa Dél-Szíriai főparancsnok.
Nekem ebből nem feltétlen jön le az, hogy ők amúgy akartak volna Palesztin államot.
Majd később igen, amikor látták, hogy a Nagy-Szíria terv elúszott, utána voltak olyan hangok akik függetlenedni akartak volna, de ők sem voltak túl hangosak. 1947-es terv lett volna az igazi, mint Izrael egy amúgy teljesen kiszolgáltatott főleg arabok lakta ország lett volna minden stratégiai hátrányával vagy ivóvízhiányával együtt. Azt tényleg lehet sajnálni.
"Nekem úgy rémlik a zsidókat dobták ki mindenhonnan a történelem folyamán. Itt Európában is a zsidók ellen követtek el népirtást elég sokszor, szóval én inkább azt mondanám titeket nem szeretnek."
Ez csak azért volt mert Európában a történelem nagy részében nem éltek muszlimok. Kivétel ez alól Spanyolország ahonnan kitették őket amilyen gyorsan lehetett, ugyanez volt az oszmánokkal. Sőt a középkori keresztények az iszlámot nem is fogadták el vallásként, pogányságnak tartották.
A nyugati világban és bárhol máshol a muszlimok sokkal nagyobb kirekesztéssel néznek szemben mint a zsidók akiket meg se tudsz különböztetni az európaiaktól. A muszlimokat mindenhol üldözik: Indiában, Afrikában, Kinában a lágerben tartott ujgúrok, az elüldözött rohingyák Burmában, hol vannak ma a zsidókkal szemben ilyesmik? :D Sehol, titeket utálnak és üldöznek mindenhol, talán nem véletlenül vagytok ilyen ellenszenv gyűrűjében.
"A muszlimok nem bántották a zsidókat, sőt megvédték őket."
Hazudni nem szép dolog :) Ti már a 19. században népirtottatok a zsidók ellen amikor még sehol nem volt Izrael:
“Te véded a népirtást, ezt az arabok csinálják, szerinted hová tűnt több millió kopt vagy más keresztény a muszlim országokból? Csak nem megölték és elüldözték őket etnikai/vallási alapon? Továbbra is fennáll a kérdés miért véded a népirtókat.”
Te népirtàst védsz (+ rasszista vagy). Én az elnyomott, irtott palesztinokat védem, nem más népirtásokat. Tudod, én balos, te fasiszta.
“Inkább az idegesítsen hogy történelmi tényeket hazudsz le, a fogalmakkal sem vagy tisztában neked pl a libsi meg balos ugyanaz (lol), valamint jó vörös fasiszta módjára hazudozol.”
Babám, úgy hazudsz hogy ez alatt a kérdés alatt van a kijelentésem 🤡🤡🤡
Tudom, hogy a balos és libsi nem ugyanaz, hiszen a libsi csak pár lépésre van a fasisztától, a balos pedig a skála túloldalán.
“Október 7. én a gázai fegyveres erők átlépték Izrael határát és gyilkolni kezdtek, településeket foglaltak el, túszokat szedtek, igy kezdődött a háború, ha nem tudnád. Ők az agresszorok.”
Izrael alapítása egy népirtással kezdődött. Az a történet kezdete, az az agresszió.
“A kommunizmus 100 millió áldozatot szedett a világon, ez történelmi tény, a kommunizmus bűneit tagadni mert bűncselekmény Magyarországon.”
Egy fasiszta soft diktatúra törvényeire hivatkozni nem semmi. Plusz attól igaza marad a kijelentésem, mégha az aktuálpolitila tagadja is a valóságot. Pont mint izrael esetében.
Ezután annyi fogalmatlan ostobaságot írsz hogycsak ezt emelném ki: “A kommunistákat nem véletlenül nevezték vörös fasisztának, nagyon hasonló elven működtek.”
Senki, aki ért is a témához, sem nevezi a kommunistákat vörös fasisztának. A vörös fasiszta a tankie, aki ugyanolyan fasiszta, mint a fidesz vagy te, csak vörös rongyokba öltözteti a hazugságait.
"Izrael alapítása egy népirtással kezdődött"
Történelemhamisításon kívül más megy neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!