A palesztinok miért utasítottak el mindig minden lehetséges békét?
"Hát ha Izrael a népirtó akkor elég rosszul csinálja mert a palesztin népesség kb 20-30 évente megduplázódik"
Hogy mi? A népirtásnak nem feltétele, hogy sikeres legyen, vagy csökkenjen az irtott nép népessége. Fasisztaként illene tudnod, nagy hobbitok ez nektek.
"A népirtás vagy genocídium bizonyos bűncselekményeknek valamely nemzeti, etnikai, faji vagy vallási csoport teljes vagy részleges megsemmisítésének szándékával történő elkövetését jelenti."
Így van. Hol van itt feltételként, hogy sikeresnek kell lennie?
"Ezt az arabok kísérelték meg minden általuk indított háború során, hogy a zsidókat etnikai alapon teljesen eltöröljék a Közel Keletről"
Igen, miután izrael az alapítását egy népirtással kezdte. Hogy is szoktátok kérdezni október óta? Ja megvan: mit vártak ezután?
"Ez a népirtás definíciója, te támogatod jó faskó módjára a népirtókat."
JewishGirl, hogy van az, hogy liberális vagy minden esetben, kivéve ha izraelről van szó? Hazug fasiszta vagy, én magam pedig kommunista. És minden baloldalinak a legfontosabb feladata küzdeni a fasizmus minden formája ellen. Mivel teljesen fogalmatlan vagy, megbocsátok neked, de ne hidd azt hogy kettőnk közül nem te vagy a fasiszta.
"Nézz utána, hogy alapították izraelt... "
Utánanéztem. Ott is ők lettek a megtámadott áldozat.
"Ennyi erővel a holokausztot is tagadhatnád, hiszen többen vagytok most, mint előtte."
A náci uralom alatt lettek többen az európai zsidók? Nem, akkor? A palesztinok viszont az izraeli uralom alatt duplázzák a létszámuk.
""Nézz utána, hogy alapították izraelt... "
Utánanéztem. Ott is ők lettek a megtámadott áldozat."
Na, ezt hívják valóságtagadásnak és történelemhamisításnak. Szóval izrael irthat népet? Ta liberálisnak hiszed magad, vagy bevallott fasiszta vagy?
"Izrael sosem rendezett népirtást."
Történelemhamisításon kívül más megy neked?
Meg kellene végre érteni, hogy az radikális iszlám nem olyan mint a fasizmus vagy a marxizmus.
Az utóbbi kettővel ellentétben, a radikális iszlámnak mindössze egyetlen egy követelése van, a kalifátus, a teokrácia, ahol a Korán és a próféta szunnája az alkotmány, és a shária az érvényes törvény nem holmi szekuláris törvények. Ennél kevesebbel az olyan radikális iszlamisták mint a Hamász és az ő civil szimpatizánsaik nem érik be és soha nem is fogják be érni ennél kevesebbel.
"Hogy mi? A népirtásnak nem feltétele, hogy sikeres legyen, vagy csökkenjen az irtott nép népessége."
Hát a megvalósult népirtásból következik hogy kevesebb legyen a népesség nem? :D Mert te azt mondtad az izraeliek népirtók, tehát már végrehajtották ezt a tevékenységet sőt ezt most is művelik, akkor hogy növekszik meredeken a palesztin népesség?
Tudod nektek náciknak annó még volt értelmiségetek, Nürnbergben még magas IQ tesztek repkedtek, a mai nácik már az egyszerű logikán elhasalnak...
"Igen, miután izrael az alapítását egy népirtással kezdte."
Izrael megalapitása után, az arabok egyből megtámadták hogy a zsidókat etnikai alapon eltöröljék. Ez történt faskó, próbáld megemészteni.
"JewishGirl, hogy van az, hogy liberális vagy minden esetben, kivéve ha izraelről van szó? Hazug fasiszta vagy, én magam pedig kommunista."
Kommunista? Úgy érted vörös fasiszta amihez kb 100 millió ember vére tapad? Bravó öreg ;)
Azt tudod ugye hogy a liberális és baloldali az két külön dolog? Gondoltam megemlitem ha már fogalmatlanságokról zagyválsz.
Meg kellene végre érteni, hogy az radikális kereszténység nem olyan mint a fasizmus vagy a marxizmus. (Szerkesztői megjegyzés: a marxizmus nem szélsőség, ennek titulálni csak karlengető propaganda.)
Az utóbbi kettővel ellentétben, a radikális kereszténységnek mindössze egyetlen egy követelése van, a teokrácia, ahol a Biblia és a Jézus üzenete az alkotmány, és a keresztény jog az érvényes törvény nem holmi szekuláris törvények. Ennél kevesebbel az olyan radikális keresztények, mint a Ku Klux Klán és az ő civil szimpatizánsaik nem érik be és soha nem is fogják be érni ennél kevesebbel.
Történelmet pont te próbálsz hamisítani. Tessék, a történelemtudomány által népirtásnak tartott összes esemény listája:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!