A liberális feministák miért fogadják el a nőgyülölő, nőket alsóbbrendűnek tartó muszlimokat?
"A kereszténységben és az iszlámban egyaránt elítélik a másságot, a kérdezőnek valamiért mégis az iszlám fáj csak. Nahát :)"
Mert engem nem érdekel az LMBTQ. A női egyenjogúság érdekel. Az volt a kérdés, hogy a nyugati feministák miért tűrik meg a muszlimokat. Egy szóval sem beszéltem másságról.
Én magam nem liberális vagyok, hanem kommunista. Ezért is szimpatizálok Kínával. Ott pl. betiltották a burkát
ma 17:08
Dehogynem trollocska, itt:
"#1 az LMBTQ emberek is halálbüntetéssel sújtják a muszlim országokban."
De mivel Európában vagyunk, ahol jelentéktelen az iszlám, a kérdésed úgy hangozna helyesen, hogy a nyugati feministák miért tűrik meg a kereszténységet.
ma 00:25
Igen, jelentéktelen, az EU-ban kemény 1% a muszlimok aránya, míg a keresztényeké 66%.
"Érdemes ezt is megnézni."
Megnéztem. Egy palesztin párti tüntetés. Mi ezzel a gond?
"Jelentéktelen? Németországban már épp a ramadánt ünneplik."
És ez miért probléma?
Az iszlám vallás a nőket alsóbbrendűként kezeli, az iszlám országokban a nők nem tanulhatnak, burkát kell hordaniuk, ki kell szolgálniuk teljes mértékben a férjüket, egy férfinak sok felesége lehet, háremet tarthat, a nőknek nincsenek jogai.
Meg különben is agresszívak, erőszakosak, robbantgatnak a hitetleneket gyilkolásszák.
Ilyen emberek nem valóak Európába.
Látom te egy igaz észlény vagy :) Ez lesz ha valaki 70 IQ alatt ilyesmivel foglalkozik. Te nem az iszlámról beszélsz hanem terrorszervezetek által vezetett országokról akiket amúgy a Nyugat ültetett oda, lásd Afganisztán. Az iszlám valójában pont hogy előírja a nők oktatását, nincs ilyen az iszlámban hogy hárem, a burka sem kötelező az iszlámban csak a kendő, 4 feleség de ennek szociális funkciója van mint az özvegyek megsegítése.
Aki pedig erőszakos azok nem a muszlimok hanem a Nyugati keresztény világ. Az USA támadta meg a muszlim országokat amikbe több millió muszlim halt bele és olyan terrorszervezeteket hoztak létre az USA vezetésével mint a tálibok és az ISIS. Kell még lecke akkor szólj.
A mensa teszt szerint 130 az IQ-m.
Talán az iszlám országokban nem az megy, amit mondtam?
Én nem vagyok toleráns. Ezek a vallások kártékonyak. Az iszlám az egyik fő oka, amiért nem valósulhat meg a Világköztársaság, amiről álmodok. Ezek a különböző kultúrák nem tudnak együtt élni.
Persze a kereszténység sem jó. Szerintem minden kultúrát el kéne törölni és létre kéne hozni a Világköztársaságot, ahol nincsenek nemzetek, vallások és minden ember egyforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!