Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Macronnak tényleg lementek...

Macronnak tényleg lementek otthonról??????

Figyelt kérdés

[link]

Szó szerint 3. világháborúba sodorná be a világot. Ez az ember betegebb mint H**ler vagy Napóleon, tényleg nem normális.

Nektek mi a véleményetek, tényleg képes lesz a beteg gondolatát megvalósítani? Nem kéne egy ilyet felfüggesztenie az elnökségről, mert ön- és közveszélyes is?

2024. márc. 8. 22:42
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%

39# Ha kicsit holisztikus szemmel nézem, akkor a háborúk olyanok, mint a vírus.. Öl, áldozatokat szed és csak terjed és kiterjed egyre jobban.. Lebetegíti a gazdatestet és az immunrendszert. Valahogy a háborúk is legyengítik a világ "immunrendszerét".

Erre kéne megtalálni a megoldást, a gyógyszert.. Ugyebár ennek vannak negatív gazdasági, társadalmi, politikai hatásai is. Vagy mondhatnám úgy is, hogy a háború olyan, mint valami rákos daganat. A kiváltó okokat kellene megszüntetni, a rákos kelést meg gyökerestül kitépni.

Az emberiség addig nem tud szintet lépni, fejlődni, amíg a gyilkolászást, hábprúkat nem hagyjuk magunk mögött. Addig nem tud az emberiség spirituálisan fejlődni. A fejlődés pedig abban állna, hogy rossz szokásainkat magunk mögött hagyjuk!

2024. márc. 9. 10:20
 42/46 anonim ***** válasza:
46%
Békepárti vagyok és egy 50-50 megoldásban hiszek. Századszorra írom le..
2024. márc. 9. 12:04
 43/46 A kérdező kommentje:
37-es: Értem én, de Kiev se, Odessza se NATO fennhatóságú terület, de jure meg de facto alapján se vethetik be a csapatokat, ez a legnagyobb kiborulásom. Nem berángatni kell egy 3. vh-ra magunkat, hanem megoldani. Ha meg stratégiai célból mondta volna ijesztő jelleggel, akkor nem falak mögött lett volna ez, hanem nyíltan. Szóval továbbra is azt állítom, hogy Macron egy közveszélyes a nyugati civilizációra.
2024. márc. 9. 12:20
 44/46 anonim ***** válasza:
6%
Oké, hogy a NATO, mivel védelmi szervezet nem léphet közbe, de a NATO tagok bárhova küldhetnek katonákat, ahogy fegyvereket is.
2024. márc. 9. 12:56
 45/46 anonim ***** válasza:
57%

Hát nem olvastam az eddigi eszmecserét, csak eszembe jutott valami. A múltkor hallgattam egy amolyan szakértői véleményt, hogy nem arról van szó, hogy Macron idióta, hanem leosztották a szerepeket egymás között a vezetőkkel.

Az oroszoknál pl Putyin tolja a józan hangot, hogy ő csak békét akart mindig is, közben Medvegyev, meg Lavrov kapja a veszett kutya szerepét, aki atomcsapással meg világháborúval fenyegetőzik.

Valószínűleg az EU-ban Macron bevállalt egy ilyet. Ő már úgysem újrázhat a választáson, neki nem kerül sokba odaszólni egy fenyegetőzőset, aztán a többiek elhatárolódhatnak a dologtól.

2024. márc. 9. 17:10
 46/46 anonim ***** válasza:
Mem hiszek a 3.vh-ban, de Macronnak abban igaza van nem lehet az orosznak engedni! Csak az erőből értenek, ha esetleg 1-2 atom is felrobban, no akkor mi lesz, semmi ! A túlélők akkor is legyőzik az oroszt !
2024. márc. 16. 12:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!