Macronnak tényleg lementek otthonról??????
Szó szerint 3. világháborúba sodorná be a világot. Ez az ember betegebb mint H**ler vagy Napóleon, tényleg nem normális.
Nektek mi a véleményetek, tényleg képes lesz a beteg gondolatát megvalósítani? Nem kéne egy ilyet felfüggesztenie az elnökségről, mert ön- és közveszélyes is?
Neked az agyadra ment a köztévé, a Nógrádi meg a Spöttle féle "szakértők".
Ajánlom tájékozódj máshonnan is, ne csak az oroszpropagandát fogyaszd.
"Nem vagyok oroszpárti, békepárti vagyok és egy 50-50-es kompromisszumban hiszek."
Oké, akkor definiált, hogy mit jelentene ez az 50-50 kompromisszum. És ha ennek részét képezi az, hogy Oroszország megtarthatja az eddig elrabolt területeket, akkor az mégis hogy értelmezhető kompromisszumnak a részükről?
Kicsit OFF topic de a 24-esnek:
Háborúk mindig lesznek. A föld elfáradt, a covidnak/oltásnak is majd figyeld meg milyen hatásai lesznek 5-10 év múlva. Anno Bill Gates is kijelentette 2000 körül hogy szabályozni kellene az emberiséget és láss csodát a pfizer legnagyobb támogatója ő volt. Kinában már szülést szabályoznak mert annyian vannak.
Arra akarok kitérni, az agresszió jó dolog, ölni is jó dolog. A kérdés mikor?
Akkor megbocsájtható ha másokat védesz meg vele és valami jobbat tudsz elérni, ha azért teszed mert nincs más választásod és alakítani akarsz egy rossz rendszeren. Milyen érdekes dolog hogy a töri könyvekbe hogy kerül bele egy adott esemény. Forradalom vagy puccs? Ki dönti el hogy nevezzük? :)
Minden viszonyítás kérdése, én egy tettet úgy bírálok el, hogy mi a kiváltója és mit akar elérni az ember vele.
Amíg ember van a földön, addig lesz is háború is, ez van.
Amúgy sem az USA-nak sem az oroszoknak nem érdeke jelenleg a béke. Ha Trump nyer, akkor sem lesz érdekük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!