Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Macronnak tényleg lementek...

Macronnak tényleg lementek otthonról??????

Figyelt kérdés

[link]

Szó szerint 3. világháborúba sodorná be a világot. Ez az ember betegebb mint H**ler vagy Napóleon, tényleg nem normális.

Nektek mi a véleményetek, tényleg képes lesz a beteg gondolatát megvalósítani? Nem kéne egy ilyet felfüggesztenie az elnökségről, mert ön- és közveszélyes is?

2024. márc. 8. 22:42
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
48%

Neked az agyadra ment a köztévé, a Nógrádi meg a Spöttle féle "szakértők".

Ajánlom tájékozódj máshonnan is, ne csak az oroszpropagandát fogyaszd.

2024. márc. 8. 23:55
 22/46 anonim ***** válasza:
0%
21# Hát ez pont nem talált, sőt összességében szerintem többet nézem az ATV-t.
2024. márc. 8. 23:58
 23/46 anonim ***** válasza:
47%
21# Basszus, az hol orosz propaganda, hogy legyen már végre béke, legyen vége a háborúnak és ne haljanak meg emberek ezrei? Nem vagyok oroszpárti, békepárti vagyok és egy 50-50-es kompromisszumban hiszek. Neked elmentek otthonról, vagy komolyan gondolod, amit írsz?
2024. márc. 9. 00:00
 24/46 anonim ***** válasza:
63%
Fel kéne már fogni, hogy ez NEM egy focimeccs, hogy valaki az oroszoknak, vagy ukránoknak drukkoljon. Az emberiség érdeke lenne a béke és szűnjenek meg a világon a háborúk. Ez szolgálná a civilizációnk fejlődését. Kompromisszumok kellene, nem barbár módon háborúkkal rendezni mindent.
2024. márc. 9. 00:04
 25/46 anonim ***** válasza:
76%
Ha annyira békepárti vagy, akkor talán azokat kellene felelőssé tenned a vérontásért, akik megtámadtak egy jóval gyengébb szuverén országot.
2024. márc. 9. 00:05
 26/46 anonim ***** válasza:
64%

"Nem vagyok oroszpárti, békepárti vagyok és egy 50-50-es kompromisszumban hiszek."

Oké, akkor definiált, hogy mit jelentene ez az 50-50 kompromisszum. És ha ennek részét képezi az, hogy Oroszország megtarthatja az eddig elrabolt területeket, akkor az mégis hogy értelmezhető kompromisszumnak a részükről?

2024. márc. 9. 00:06
 27/46 anonim ***** válasza:
35%
25# És ha én, mint Gipsz Jakab felelősségre vonom Putyint, meg Oroszországot, attól változik valami? Nem... Itt két nagy játékos van, az Amerikai Egyesült Államok és Oroszország. Láthatóan egyik fél sem akarja feladni a harcot, azaz folytatódik a vérszivattyú. De egyik fél sem fogja tudni legyőzni a másikat, ugyanis atomhatalom mindkettő. Tehát a 2 nagy sakkjátékosnak ki kellene egyeznie döntetlenben, ez az egyedüli járható út, nincs más opció..
2024. márc. 9. 00:11
 28/46 anonim ***** válasza:
0%

Kicsit OFF topic de a 24-esnek:

Háborúk mindig lesznek. A föld elfáradt, a covidnak/oltásnak is majd figyeld meg milyen hatásai lesznek 5-10 év múlva. Anno Bill Gates is kijelentette 2000 körül hogy szabályozni kellene az emberiséget és láss csodát a pfizer legnagyobb támogatója ő volt. Kinában már szülést szabályoznak mert annyian vannak.

Arra akarok kitérni, az agresszió jó dolog, ölni is jó dolog. A kérdés mikor?

Akkor megbocsájtható ha másokat védesz meg vele és valami jobbat tudsz elérni, ha azért teszed mert nincs más választásod és alakítani akarsz egy rossz rendszeren. Milyen érdekes dolog hogy a töri könyvekbe hogy kerül bele egy adott esemény. Forradalom vagy puccs? Ki dönti el hogy nevezzük? :)

Minden viszonyítás kérdése, én egy tettet úgy bírálok el, hogy mi a kiváltója és mit akar elérni az ember vele.

2024. márc. 9. 00:13
 29/46 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg a béke a normalitás, a háború és öldöklés meg káosz, zűrzavar. Aki másképp látja, az nem normalis.
2024. márc. 9. 00:16
 30/46 anonim ***** válasza:
84%

Amíg ember van a földön, addig lesz is háború is, ez van.

Amúgy sem az USA-nak sem az oroszoknak nem érdeke jelenleg a béke. Ha Trump nyer, akkor sem lesz érdekük.

2024. márc. 9. 00:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!