Ukrán katonai vezetősèg arról tanácskozott, hogy megtámadják e magyarországot. Ezt akartátok lipsik? Ezèrt vèdtètek ukrajnát. Tessèk mehettek harcolni a frontra ha megtámadnak.
Be lesz osztva az a lőszer, aranyapám, amint lerohanják Magyarországot, pont az ilyen fideszes szájalók háza fog első helyen kutyástul-macskástul-nyilasnagypapástul a levegőbe röppenni. Oroszországot is a Dugin-lánnyal kezdték meg, nem az Alszinov utcával Hátsó-Baskíriában. Csak aztán nehogy a kéthetente elárult és szembeköpött jegyínajás barátaitok is lőjenek majd rátok, mert szerintem valahol a két szék között sehol se vagytok már. Én például az orosz és ukrán barátaimnak is a szemébe tudok még nézni.
Még valamit. Remélem, egyik jóllakott fideszes családocska sem gondolja komolyan, hogy majd az általuk árokba ledudált milliók az életükkel fogják védelmezni a szőlőhegyek tetejére felkanyarított kacsalábon forgó világukat meg ezt a Fideszisztánt, ami annyira nemzeti, hogy egyetlen egy hazai magyar gyár vagy félbedőlt magyar bakterházoldal sincs már rajta, amit szét lehetne egyáltalán lőni. A többi kínai, koreai, német szart meg majd védjék meg maguknak a filippínók az ukrán átvételtől... ha akarják.
Tényleg, az origo szenny, az komoly 😂
Majd mentek ti pedorbánt védeni, én biztos, hogy nem.
Szóval az ukránoknál a helyi Bayer Zsoltok, meg Bede Zsoltok mondanak valamit marhaságot, az azonnal szentírás, hivaztalos állami terv? Nálatok hívőknél ez így megy?
...és csodálkozunk, hogy a fidesz állandóan 2/3-al nyer?
Ukrajnában Zaluzsnyij, a volt főparancsnok a Jobb Szektoros illetővel fényképezkedik, aki egyébként katonai rendfokozattal bír, és irányíthat katonai egységet.
A háttérben a vörös - fekete zászló, és a Bandera portré.
Na Magyarországon történne ilyen, Ruszin-Szendi a Betyársereg / Magyar Nemzeti Arcvonal vezetőjével, nyilaskeresztes zászlóval, és Szálasi portréval a háttérben fotózkodna, az milyen reakciót váltana ki ?
# 4
Te neked mi az állampolgárságod, ezek után, amit leírtál ?
Mert az biztos, hogy nem magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!