Mi a véleményetek arról hogy Vlagyimir Putyin mai beszédében kiállt Magyarország mellet?
Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin elnök úr a Valdai Nemzetközi Vitaklub plenáris ülésén mond beszédet,ahol Magyarországot is említette.
Vlagyimir Putyin szerint Magyarországot is azért támadja a balliberális unió mert még mindíg keresztény konzervatív ország,pont mint Oroszország.
Mi a véleményetek?
Putyin szimpáln patkány, háborús bűnös. orbán pedig hazaáruló.
Ezzel mindent elmondtam.
1.
Csak azt nem értem ezen az oldalon,higy miért csak az egyik oldalon szabad káromkodni? lásd 1.,Likie!
Amikor Én káromkodtam az ellenzékről miért tiltottak le??
Magyarország az Eu legnormálisabb országa, távol attól a fertőtől ami európa nyugati felét pusztítja. Az oroszok még nálunk is jobb ideológiát képviselnek, az ukránok meg szimpla provokátorok. Röviden tömören ez a véleményem a mai helyzetről. Előre!
🇷🇺💪😎
Nekem az a véleményem, hogy sokkal jobb, ha ilyen barátságosnak tűnő véleménye van az országunkról, mintha mondjuk dühödten acsarogna ránk, nem mintha be lennék különösebbe xarva az oroszoktól, de a legjobb lenne a számunkra, ha mindenkivel normális viszonyra törekednénk, mivel nem vagyunk olyan erős hatalom, hogy megváltsuk a világot és nagyobb hatalmakkal ujjat húzzunk.
Talán a saját szövetségünkben is túlságosan sokat szerepeltünk, érdekes, hogy vannak ilyen kis országok, akik ügyesen megoldják, mert például a horvátok sem engednek be komolyabb migráns-tömegeket, meg arról sem híresek, hogy nagyon pártolnák az LMBTQ-t, de őket mégsem abajgatják, meghúzzák magukat a hátsó sorokban, a helyreállítási pénzeket is megkapták, meg vannak mások is, akik ugyanígy elvannak, nem huzakodnak a nagyokkal.
Nekünk is ezt kellene tenni, szépen csendben maradni, amit muszáj, azt a keveset megtenni és élni szépen az életünket, mert szép, szép a harcos kiállás, de nem biztos, hogy olyan hasznos is, mint az elsőre látszik. Maximum szőr mentén lehetne berzenkedni esetenként egy kicsit, ami még nem csapja ki a biztosítékot.
Nem vagyok ugyan a Fidesz ellen, de lassan úgy tűnik, hogy több ellenségünk van a saját táborunkban, mint úgy ebben a felforrósodott világban és ezt elég szerencsétlen dolognak tartom, hogy ennyire konfrontálódtunk.
Na de legalább az oroszok nincsenek velünk ellenszenvvel, az is valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!