Ha egy politikus a beszédében, vagy intézkedésében megsérti a jogaim vagy a becsületem, van-e lehetőségem beperelni őt?
Szeretném megkérdezni, hogy ha egy politikus a beszédében, vagy valamien intézkedésében, interjúban megsértü az alapvető jogaim, vagy a becsületem, be tudom-e őt perelni, feljelenteni őt a rendőrségen?
Arra gondolok, hogy leszbikus nőként nagyon elegem van abból, amit a Fidesz és Mi Hazánk művel az LMBTQ közösség ellen. A kérdésem, hogy be tudom-e perelni őket, amikor megsértik a becsületeim és jogaim?
Ha nem tetszik ellehet menni.
Az említett politikusok fel lettek hatalmazva erre a nép által.
Engem is zavart,hogy Gyurcsány meg Niedermüller a fehér keresztény embereket gyalázta.De, őket is felhatalmazták erre, valakik.
lehetőséged van rá, csak megnyerni nem fogod
"az alapvető jogaim, vagy a becsületem"
ahogy a libbant pofidat lobogtatja a szél, annak a magyar jogrendszerben pontos egzakt definíciója van, és nem hivatkozhatsz az lmbtq+p pápai-újgineai seggből előrántott nyilatkozatára, mint jogalapra, hogy neked van igazad
Konkrétan mi sértette meg a becsületedet?
Felhívom figyelmedet, hogy Magyarországon szólásszabadság van.
ezek ebből élnek
kizsarolnak az elvtári politikusokból betarthatatlan törvényeket, aztán szanaszét perelik az államot
lásd szegregációbiznisz meg börtönbiznisz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!