Magyarországon igazából nem is háborús infláció van, hanem "különleges katonai hadművelet infláció"?
"ma 17:07"
Ebben amúgy lehet valami...
És még mindig nem vagyok FIDESZ-es. :)
"Szeptemberben fidesz azt mondta: nincs háborús infláció, hanem árspekuláns multik miatt van infláció."
Ez mar kb a sokadik verzio. Ilyen gyorsan valtozik az inflacio jellege, vagy fogalmuk sincs odafenn hogy mitol van inflacio, es csak talalgatnak?
Vidéki, tanulatlan, reggel 9-kor már részeg, bunkó, paraszt vagyok...ahogy itt írják. Internet hozzáférésem sincs, csak lopom a NET-t a 25 Km-re lévő nagyvárosból sörösdobozokból buherált WiFi antennával. :) Kicsit nehéz a 1611-es Nokia-val használni, de segít az ajándék krumpli.
Szombatonként kijárok a helyi piacra zöldségért, tojásért, de még házi tejet, sajtot is veszek. Nem nagyon emelkedtek az árak. Ellenben a Spar, Penny , Coop, CBA-ban. (Itt "Tahófalván" csak ezek vannak, és a Coop, a legdrágább, pedig elvileg tiszta magyar... Magam sem értem...
Pontosítsunk:
""különleges katonai hadművelet inflációja".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!