Ha magyarorszag indítana különleges műveletet karpatalja vagy Erdély visszaszerzesere ti mennétek katonának?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok hányan mennénk önként a hadseregbe támadó háborúba.2022. szept. 28. 14:04
3/23 anonim válasza:
Támadó háborúban soha sem vennék önként részt. Esetleg védekező háborúba, de akkor is csak, ha van esély a győzelemre. Tehát az Oroszok ellen biztos hogy nem, de ha a románok támadnának, akkor lehet hogy beállnék. Mondjuk, akkor biztos sorkatonaság lenne amúgy is szóval...
4/23 anonim válasza:
Nem, sőt elmenekülnék, minnél messzebb ebből az őrületből!
5/23 anonim válasza:
Nem hinném, hogyha sorozás van, az önkéntes lenne. Ha kitalálják a vezetők, akkor menni kell vagy menekülni.
7/23 A kérdező kommentje:
Ennyire pacifista a civil lakossag?
Én mennék. mondjuk ebben nálam azis ott van hogy nemnagyon van mit veszítenem .
Ha lenne egy jól működő családi életem amiben boldog vagyok és egy jó munkám amiben szintúgy enis meggondolnam lehet .
De így vonzó lenne a lehetőség hogy egyrészt új területeket foglalsz el a hazadnak dicsőség és kaland .másrészt a román lakossag hazaiban lévő holmit lehet enis vinnem mint az oroszok a mosógépet. 😀 egykicsit gyűjtögetunk .és lehet ismerkednek a román nőkkel ott mint megszallo erő ez mar hagyomány.
2022. szept. 28. 15:01
9/23 anonim válasza:
Kérdező, te vagy az a múltkori kérdező, aki pár napja kifejtette, hogy ő szívesen gyilkolna?
10/23 anonim válasza:
Szövetségesek vagyunk+románok erősebbek. Ki akarná kinyiratni magát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!