Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha magyarorszag indítana...

Ha magyarorszag indítana különleges műveletet karpatalja vagy Erdély visszaszerzesere ti mennétek katonának?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok hányan mennénk önként a hadseregbe támadó háborúba.
2022. szept. 28. 14:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
Soha.
2022. szept. 30. 23:15
 12/23 A kérdező kommentje:
Tul pecifistak vagytok! Ha máshogy nem megy erővel kell igazságot tenni .
2022. okt. 1. 00:20
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Na, a napi revizionista kérdés is megvolt. Él még ilyen IQ 50-es betyár, mint te? Nato tagok vagyunk mindaketten+ románok többen vannak, hadseregük is erősebb. Menjél, foglald vissza!
2022. okt. 1. 06:46
 14/23 A kérdező kommentje:

Nem feltétlen mostanra gondoltam hanem ha lehetőség adódna.

Miért kellene elfogadnunk egy bekediktatumot ?

2022. okt. 1. 13:08
 15/23 anonim ***** válasza:
Csak szólok, most már az 1947-es párizsi békeszerződés van érvényben, nem a Trianon. Amúgy ez a téma legalább százszor ki lett beszélve itt a gyakorin, olvasd vissza!
2022. okt. 1. 15:49
 16/23 A kérdező kommentje:

A párizsi békeszerződés is bekekediktatum egykutya

A jogosan visszahoditit etikailag id magyar földeket újra elvettek pedig már az eredeti Magyarországhoz képest a Horthy felé országban többségben voltunk mindenhol

2022. okt. 1. 18:11
 17/23 MDaniel98 ***** válasza:
Biztos nem, márcsak azért se, mert ágyútölteléknek lennék jó.
2022. okt. 3. 11:09
 18/23 anonim ***** válasza:
Én mennék. Nem érdekelne, ha hamar meghalok, de előtte megpróbálnám a lehető legtöbb ukránt és románt kinyírni.
2022. okt. 6. 21:25
 19/23 A kérdező kommentje:

Enis így vagyok halálig harcolnak de sajnos úgy lattom mi radikálisok kevesen vagyunk ha pl 20 bol 1 van az kevés lesz úgyis ök döntenek

De akor is ha minket külön szednek mint az ukránok az azov gárdával

Egy külön alakulatba.

Lehet egyes városok vissza tudnánk szerezni egyedül is de a kedves mérsékelt társaink nélkül kevesen lennénk bármennyire is küzdenenk.

Hagynanak minket meghalni aztán mesélnenek rólunk klasszikus szokás szerint

2022. okt. 6. 22:27
 20/23 A kérdező kommentje:

Kíváncsi lennék engednek e nekünk ultra jobboldaliaknak azt hogy külön seregunk lehessen saját páncélos és tüzérségi erővel közös logisztikai bazisal . Azov ezred vagy SS mintára

Vagy szigorúan csak 1 sereg lehet elosztva olyanokkal akik nem akarnak harcolni ? És első csata után elszoknek?

2022. okt. 6. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!