Ha magyarorszag indítana különleges műveletet karpatalja vagy Erdély visszaszerzesere ti mennétek katonának?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok hányan mennénk önként a hadseregbe támadó háborúba.2022. szept. 28. 14:04
21/23 anonim válasza:
Jézus, neked nagyon nagy sötétség van a fejedben. Fogd már fel, hogy ez nem úgy működik, ahogy te gondolod! Ha egyszer erősebbek a románok, meg többen vannak, akkor nem lehet mit tenni. Amit lehetne még tenni, ha szövetségeseket szereznénk, hát szerinted kit érdekel, hogy mienk-e Erdély? A sikeres gazdaság is szükséges a hadsereg felállításához, az sincs nekünk. A másik ok, amiért a románok megszerezték Erdélyt, hogy több gyereket csináltak. Lefogadom neked sincs egy gyereked se. Ha vissza is szereznénk Erdélyt, kapnánk 5 millió románt a nyakunkba. Kinek hiányzik ez?
22/23 A kérdező kommentje:
Nekem is van gyerek igaz csak 1 elismerem ez kevés.
Ha mi is úgy szaporodnank mint ezek a népek talán milyenk lehetne Erdély ebben full igazad van .
De valahogy nem érzem ezt jónak hogy veszek egy viskot és asszonyom teleszulje gyerekel és kb matracot aludjon mindenki egy helységben.
Nekünk magyaroknak más a szociális kultúra. Ense keresek sokat ugyan úgy csak egy melós vagyok de nekem ez nem fér bele hogy külön szoba nélkül osszezsufolva éljünk 10 én egykis lakásba.
Én azt mondom min 1 külön szoba jár mindenkinek.kulonben a gyerekeknek meg nekünk is pokol
2022. okt. 7. 07:53
23/23 anonim válasza:
A fronton harcolnék és talán életemet is adnám érte. Csak nem akarok Orbán és társainak kezére játszani, hogy legyen tönkre vágni ott is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!