Mi lehet az oka, hogy Svájc így megváltozott? Muszlim befogadó ország lett az is!
Figyelt kérdés
Pedig 10 éve még bejutni is nehéz volt egy európai embernek. Manapság meg minden jött mentet beengednek.febr. 22. 09:44
31/33 anonim válasza:
Pedig valóban nem, segédmunkát nem csinál, szakmunkát igen, de segédmunkát nem.
32/33 anonim válasza:
Svájcban néhány évtizede még rabszolgaság volt. Ez nem vicc. Én sem hittem el mikor először hallottam de utánanéztem és tényleg. A szegény családoktól elvették a gyerekeket és gazdag családoknak adták rabszolgának.
33/33 anonim válasza:
Hiába nincs valuta-infláció ha az országon belül fokozatosan emelkednek a biztosítások. Pl a Krankenkasse árak is minden évben egyre drágábbak.
Kívülről lehet szupernek tűnik, hogy egyre erősebb a svájci frank. Viszont Svájcban élve ebből csak annyit látni, hogy a Krankenkasse, albérletek, biztosítások stb árak mind emelkednek míg a fizetés változatlan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!