Mi lehet az oka, hogy Svájc így megváltozott? Muszlim befogadó ország lett az is!
1.
Miért, akkor hogy van?
Annak idején én is mentem volna szakmunkásként, alap némettel, aztán semmi.
Most meg szakma meg nyelvtudás nélkül lakást kap.
Svájcban sok a muszlim. Pl.: [link]
Telexes cikket ne várj, azok nem írnak ilyenekről.
Az pedig tény, hogy régen nehéz volt bejutni. Gondolom mindenki hallott róla, hogy megválogatták kik dolgozhatnak náluk.
Amikor meg mi mentünk kb 2004-ben, ott szivattak a határőrök, mert Magyarok vagyunk...
Liberálisok elintézték azt az országot is, gondolom a konzervek tombolnak a gyönyörtől, főleg ott.
Hehe.
Azért most már a telex is lehozza, hogy gáz van Nyugaton.
Svédországban a katonaságot vetették be
"ez miért gond?"
Ha nem tudod mi a gond ezzel, akkor van baj a fejedben.
7, vagyis, akkor egyet értünk, hogy Orbán Viktor biznisze az embercsempészekkel a gond?
Csak nem kellett volna Novákkal kiengedtettni az összeset, most nem lenne velük tele Európa.
"vagyis, akkor egyet értünk, hogy Orbán Viktor biznisze az embercsempészekkel a gond?"
Szerintem a migráns a gond, mert nem hiszem, hogy Orbán mondta nekik, hogy bűnözzenek, másrészt már Orbán, mint embercsempész konteó előtt is volt gond 🤡
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!