Trump az oroszok kezére játszaná Európát? Hát így akarja megállítani a háborút?
"Donald Trump arra bátorítaná Oroszországot, hogy támadja meg Európát
A Fehér Ház „megdöbbentőként és meggondolatlanként” utasította vissza Donald Trump azon megjegyzéseit, miszerint nem védi meg a NATO-szövetségeseket egy esetleges orosz inváziótól − írja a The Guardian.
Szombaton Trump azt állította, hogy egy meg nem nevezett NATO-találkozón azt mondta egy másik államfőnek, hogy az Egyesült Államok az ő vezetése alatt nem fog megvédeni egyetlen olyan országot sem, amely nem teljesíti kötelezettségeit.
Az egyik nagy ország elnöke felállt és azt mondta:
Nos, uram, ha nem fizetünk, és Oroszország megtámad minket, megvéd minket?
A volt elnök úgy válaszolt: „Nem, nem fogom megvédeni önöket. Sőt, arra bátorítanám őket, hogy azt tegyenek, amit akarnak. Fizetniük kell. Ki kell fizetnetek a számláikat”."
Akkor Trump Európa oroszok kezére adása által állítaná meg a háborút? Szerintetek ez béke lenne, vagy az agresszor érdekeinek kiszolgálása?
Én nem lennék a helyében, amikor Orbán megtudja.
Amit az erős barátjától ez kapni fog, amiért háborúba akarja sorolni az összes fiainkat...
Ha Trump visszatér, jön a Jalta 2.0! Szerintem az új rendszer így fog kinézni:
Moszkva alá kerülő államok
Belarusz (az már most is ott van)
Ukrajna
Magyarország
Szerbia
Szlovákia
Románia (egy sikeres rezsimváltással
Bulgária
Akik a nyugati rendszerben maradnak
Lengyelország
Litvánia
Észtország
Lettország
Csehország
Szlovénia
Horvátország
Svédország
Finnország
trump politikája az hogy america first. szerintem egyik amerikai elnök se küldi a katonáit európába háborúzni menni.
mellesleg az oroszok ukrajnával se bírnak nem? a nato félkézzel elveri őket, legalább is eddig ez volt az ügyeletes szlogen.
mire fel a váltás?
az európai nato tag országok nem költötték a 2% gdp-t védelemre amit a nato előír. erre volt trump reakciója ez.
Azt nem értem, hogy Magyarországon, és a Gyakori Kérdéseken miért folyik ekkora hisztériakampány Trump ellen ?
Magyaország fog elnököt választani az USA-ban, vagy mi ?
8: azé me' óbán haverja!
eltekintve ettől, szerintem már kontraproduktív ez a boszorkányüldözés.
mindig az ellen kell a lejáratókampány akitől tartani kell. ha olyan senki volna, nem foglalkoznának vele.
# 9
Nem veszik észre, hogy a Gyakori Kérdések nem kampányolásra való ?
Másrészt mire jók ezek a valóságot nélkülöző rémfantáziák ?
Harmadrészt a magyar fórumon való hisztizéstől hogyan lehet befolyásolni, hogy ki szavaz az USA-ban Trump-ra ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!