Az amerikai pedofil ügy nem verte ki a biztositékot az állitólag internacionalista balliberális ellenzéknél?
"A szexuális bűnelkövetők majdnem olyan gyakran kegyelmet kaptak, mint más bűnözők"
Azt keresel, amit akarsz, de nem igaz, amit állitasz.
A cikk nem igazolja, hogy pedofilokat engedtek el, főleg nem Amerikában, mint, ahogy a kérdésben állitod és ettől teljesen függetlenül a magyar köztársasági elnöknek le kell mondania.
A két esetnek semmi köze nincs egymáshoz, teljesen mindegy, hogy valaki internacionalista, vagy csak nacionalista, a magyar köztársasági elnök cselekedetét magyar állampolgárként jogom van minősiteni és vállalja a felelőséget és mondjon le.
"gázosabb, hogy nekem magyarnak kell az internacionalista ellenzéknek kikeresni egy angol cikket"
Amúgy te a magyar hazafi miért keresel angol cikkeket?
Az amerikai pedofil ügy nem verte ki a biztositékot az állitólag internacionalista balliberális ellenzéknél?
Mivel az én édesanyám élt abban az időben, ami a cikkben is szerepel -ami nem pedofil ügy és nem Amerikában történt-, igy megkérdeztem őt, majd megkérdeztem a szintén vele egyidős nagynénémet és szomszédomat.
Mindenki, akit megkérdeztem, nem értette, hogy miről van szó.
Tehát, azért nem verte ki a biztositékot ez az emberekben, mert:
-30 éve történt és senki sem tudott róla Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!