Az amerikai pedofil ügy nem verte ki a biztositékot az állitólag internacionalista balliberális ellenzéknél?
"A szexuális bűnelkövetők majdnem olyan gyakran kegyelmet kaptak, mint más bűnözők"
10
De miért véded internacionalistaként a többi pedot? Te is az vagy?
10
A külföldi politikában sem tudsz elvonatkoztatni szeremed tárgyától (Orbán, Novák)?
"Mégsem internacionalista a ballib csőcselék? Akkor pedig hazaáruló!"
Vártam már, mikor bukik ki, hogy szó sincs itt pedofíliáról. 🤣
"A külföldi politikában sem tudsz elvonatkoztatni szeremed tárgyától (Orbán, Novák)?"
Még egyszer: jaj, ugyan már, ez annyira k.rva gyenge. Hát te magad is Novák miatt hoztad az egész témát, hogy jól megmutasd, micsoda kettős mérce van. Korábban leírták már: nem arról szólt a cikk, amit hoztál. Beégtél, nem jött be, írd le szépen a veszteséget, menj és írj ki egy másik gyalázkodó kérdést, mert ez már így nagyon szánalom...
Kérdező, nem én nem védem a pedofilokat, sőt azt szeretném, hogy Novák Katalin odakerüljön, ahol az általa kiengedett pedofil is volt. Mindkettőnek ott a helye, a börtönbe! Börtönbe az összes pedofillal és Novák Katalinnal és a főnökével, Orbán Viktorral.
Utálom a pedofilokat.
16
De itt most nem Novákról szól a kérdés analfabéte barátom!
Miért nem léptetek fel más pedo elengedőkkel szemben EZ A KÉRDÉS !
16
*analfabéta
Édesanyám nevében, ezt kikérem magamnak és neki is.
Édesanyám megtanitott angolul és el tudok olvasni egy angol cikket, úgy, hogy tudjam, hogy nem pedofil ügyről van, szó, mint ami a kérdésben szerepel, ráadásúl, az én édesanyám, még azt is megtanitotta nekem, hogy Kanada és az Amerikai Egyesült Államok nem ugyanaz a két ország.
Nem tudom, hogy ki, vagy és hol élsz, de, ha anyámat mégegyszer a szádra veszed, nem állok jót magamért.
Sex offenders pardoned almost as often as other criminals
nem szerepel a pedofil szó a cikkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!