Az igaz, hogy a szlovákok még a magyaroknál is oroszpártibbak?
Figyelt kérdés
Divat mondani, hogy mi vagyunk a Putyinimádók hazája az EU-ban, de állítólag népességarányt nézve Szlovákiában sokkal több ember Putyin-párti, Fico megválasztásánál is kommentelték a hírre szlovákok angolul, hogy nem csoda amikor ennyi orosz-párti van az országban.jan. 28. 21:08
1/9 anonim válasza:
én akiket kimondottan utálok azok a ruszkik , ukránok ,románok , szerbek , horvátok , szlovének , osztrákok , szlovákok , nímetek , franciák , angolok stb
3/9 anonim válasza:
ukránok ,románok , szerbek , osztrákok , szlovákok , nímetek ezeket én is, de a többiek elég jó népek.
4/9 anonim válasza:
1,3
Az osztrákokat és szlovákokat miért utáljátok? Van saját negatív tapasztalat vagy csak a médiából táplálkoztok az utálattal?
5/9 anonim válasza:
Nem vagyok azonos, de egyetértek velük. Nekem nincsenek médiáim. Az osztrák egy rendkívül görény népség, még a németnél is görényebb, a szlovák meg mérsékelten görény.
6/9 anonim válasza:
igen csakis a médiából lehet táplálkozni sőt itten vidéken még net sem elérhető . ketteském előbüffent belőled a balos , annak idején fletó is mélytorkozta puttyert nem csak bendő
7/9 anonim válasza:
Pontosítanlk. Nem minden szlivák, ls nem a "magyaroknál", hanem az Orbánék és orbánhívőknél oroszpártibbakegyes szlovákok. Egyes szlovákok pedig kevésbé.
8/9 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!