Ha valaki azt mondja hagyják békén az LMBTQ-val, akkor homofóbnak bélyegzik és magyarázkodhat később a sajtóban?
Konkrétan volt olyan hogy színész elvesztette a szerződését és nem akarták vele forgatni tovább a szerepet csak mert nem volt hajlandó ő is csatlakozni az lmbtqxyz szövegekhez hanem kimondta, hogy csak nők és férfiak vannak. Ahogy megtették a mai idők egyik legismertebb írónőjével, J. K. Rowlinggal hogy a saját regényéből készült filmbemutatón nem vehetett részt, a nevét sem szerepeltették egyes promóciós anyagokban, mert hogy szerinte csak a nők tudnak menstruálni.
Nagyon erős a művészvilágban a liberáldiktatúra és ha nem vagy hajlandó csatlakozni a kórushoz akkor súlyosan szankcionálnak. Sok színész mondja el mostanában, hogy a konzervatív nézetei miatt nem kapnak szerepet, holott nagy nevű, ismert, nagy nézettséget hozó színészek, mint Kevin Sorbo is.
Az LMBTQ csak egy éppen aktuális téma ahhoz, hogy az embereket elrettentsék a szabad véleménynyilvánítástól.
Pl. itt svédeket kérdeznek meg, hogy befogadnának-e az otthonukba menekültet, mindegyik az mondja hogy igen, aztán persze amikor mutatják neki a minta menekültet (ápolt sportos európai fiatal stílusát követő barnább bőrű fiatal férfi), akkor mindegyik már udvarias kifogást talál.
#4 Ez a "fogjuk meg és vigyétek" mód. Amikor a "közösségnek" kell valamit csinálni akkor persze támogatják, amikor szembesülnek vele, hoyg konkrétan nekik kell megtenni amit épp előtte mondtak, az már nem megy - hiszen valójában tudják, hogy nem jó dolog.
Ez volt a szocializmusban is, mi átéltük és még sokan emlékszünk rá. Volt a kötelező pártállami szöveg amit mindenkinek mondania kellett, mert ha nem volt jó elvtárs akkor a gyereket nem vették fel az egyetemre, az előléptetést nem ő kapta, a család nem kapott útlevelet stb. stb. Ezért szép engedelmesen mondta mindenki a kommunista szövegeket és kiment április 4-én felvonulni, éltetni a pártfőtitkárt, közben meg eszébe se jutott hogy ezt komolyan is vegye.
Olyan kiábrándító, hogy azért güriztünk évtizedeket, hogy a szocializmust magunk mögött hagyjuk és a nyugati világhoz csatlakozhassunk, erre most mindenhol szembe jönnek velünk ebben a nyugati világban a kommunisták és az embereknek hiába mondjuk el mi kelet-európaiak, vagy az amcsiknál a kubaiak, hogy ez a kommunizmus, meneküljetek tőle, nem hiszik el és minket akarnak cenzúrázni miatta.
Igen, én is így látom. Nálunk is multinál nagyon megy az érzékenyítés és hivatalosan mindenki jóképet vág hozzá, de informális közegben sokan elmondják, hogy hülyeségnek tartják és tele van a hócipőjük az egésszel.
Amíg nagy és bölcs vezetőink nem kezdtek bele a nagy "húdenagyonmagyarheterokeresztényekvagyunk" mantrába, addig szerintem egy csomó embert nem is érdekelt a dolog.
Max a pride körül ment a hőzöngés kicsit, évente egyszer.
Most is jórészt erről a vonalról van szó, meg a képzelt óvodai draq quen-ekkel van tele minden, mert külföldön egy szabadon választható, önkéntes családi programon voltak, és úristen, szivárvány az égen, mind meghalunk!
Ugyan már...
De legalább a kutyát sem érdekli, hogy az oktatás és az egészségügy a bányászbéka feneke alól kacsintgat ki.
Csak ne táncoljatok úgy, ahogy Brüsszel fütyül...
Nálunk is minden évben egy hónapig dől a szar a céges intraneten és a levelező rendszerben is. A lelkesebbek szivárvány hátteret tesznek a mailekbe, szivárvány zászlót az aláírsuk alá.
Én ilyenkor szoktam elmondani hogy milyen jót kúrtam. Férfi létemre nővel.
Nem túl elfogadóak. Nem értem miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!