Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az lmbtq miért nem megy...

Az lmbtq miért nem megy gázába is támogatni a paleszin embereket?

Figyelt kérdés
[link]
2023. nov. 21. 21:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Ha jól tudom gázában a melegeket úgy gyógyítják (büntetik) hogy magas épületek tetejéről lökik le őket hogy szörnyethaljanak, valamelyik műsorban halottam erről egy elemző mondta. Gondolom ezért nem megy oda.
2023. nov. 21. 21:20
 2/15 A kérdező kommentje:
Akkor miért támogatják a palesztinokat?
2023. nov. 21. 21:21
 3/15 anonim ***** válasza:
49%
Mert ezek csak besz.ri pávák, csak ott mernek óbégatni ahol tudják következmények nélkül megtehetik.
2023. nov. 21. 21:22
 4/15 A kérdező kommentje:

3.

Békeidőben be mernének ezek lépni a palesztin területre?

2023. nov. 21. 21:23
 5/15 anonim ***** válasza:
48%
Ez olyan mint Brüsszel, amikor megszemélyesítenek egy várost? Csak mert ezen a szinten baromi nehéz lehet gondolkodni, inkább ne erőltesd!
2023. nov. 21. 21:24
 6/15 anonim ***** válasza:
74%

Mert szerintem a túlnyomó többsége az lmbtq-s embereknek nincsenek tisztában a palesztin viszonyokkal palesztin (hamasz) törvényhozással.

1-es válaszoló vagyok.

2023. nov. 21. 21:25
 7/15 anonim ***** válasza:
84%
#7: Már miért ne lennének? Azért már volt pár tüntető a palesztinok mellett? Nekem is vannak meleg ismerőseim, mindegyik Izraellel szimpatizál. Szélsőjobboldali ismerősöm is van, aki meg Palesztinának szurkol. Az embereket nem csak a szexuális orientációjuk határozzák meg és nem gondolja minden meleg ugyanazt egy adott dologról.
2023. nov. 21. 21:28
 8/15 Dongaben ***** válasza:
59%
Igaz. Én pl. "erősen" jobboldali érzelmű vagyok, de palesztinát pont letojom... Ebben a helyzetben Izrael szimpatikus. Jobban érdekel a Kurd nép abban a térségben. Nekik jobban szorítok, mint másnak.
2023. nov. 21. 21:36
 9/15 anonim ***** válasza:
50%
#4 mindegy ezeknek csak tüntikézni lehessen valamiért. Most azért tüntikéznek Gáza miatt mert azon van a sajtófigyelem. Kíváncsi lennék, hogy amikor Ruandában több mint millió embert mészároltak le különös kegyetlenséggel akkor hány tüntikét tartottak... (ha jól tudom 0-át, mert nem volt címlapokon a sajtóban).
2023. nov. 21. 21:40
 10/15 anonim ***** válasza:
58%

Gázába, ezek??? Egy kocsmába nem mernek lemenni, nemhogy olyan helyre ahol repkednek a golyók 😂

Amúgy jól mutatnának Gázában - bevágnák őket a többi túsz közé, előtte "továbbképzést" kapnának a Hamásztól, hogy az iszlám szélsőségesek mit gondolnak a melegekről. Ezek se normálisak, azokat védik akik amúgy ha lehetőségük lenne rá akkor ünnepélyes keretek között szó szerint elvágná a torkukat egy tornacsarnoknyi ember előtt 😂😂😂

2023. nov. 21. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!