Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az LMBTQ mindig csak a nyugati...

Az LMBTQ mindig csak a nyugati világ luxusproblémája marad?

Figyelt kérdés
A fejlett országokban már évek óta megy ez a kultúrharc, de ha megfigyeljük a világ más részein mintha nem létezne ez a kérdés. Az arab vagy afrikai országokban szerintem nem lehetne Pride-ot tartani, mert meg is lincselnék a felvonulókat, Kelet-Ázsiában egyáltalán nem szokás közterületen softsex-elni és még az európai kultúkörhöz tartozó ortodox világban is mélyen homofób a társadalom többsége. Amúgy az is érdekes, hogy a muszlimok persze durván elítélik, de a keresztény egyházak teljesen másképp viszonyulnak ehhez a kérdéshez Európában, mint Afrikában. Nekem úgy tűnik ez csak a nyugati világban ilyen nagy ügy, máshol tudomást sem vesznek róla.

2023. nov. 27. 11:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%
Ahol valós problémák vannak, ott nem unatkoznak annyira az emberek, hogy nemlétezőket kreáljanak maguknak. Abba már nem is megyek bele, hogy hogy van az, hogy a keresztényeket démonizálják pitiáner dolgokért, (pl melegházasság) de hogy a muszlimok kivégzik a melegeket, afelett szemethunynak.
2023. nov. 27. 11:16
 2/13 anonim ***** válasza:
53%
Mivel abban a nyugati világban az oktatás, az egészségügy, a különböző szociális ellátások működnek, az emberek kapnak rendes fizetést, igy Magyarországról nézve, ez lehet, hogy valóban luxusprobléma, de egy ottani érintett személynek nem hiszem, hogy luxus lenne.
2023. nov. 27. 11:16
 3/13 anonim ***** válasza:
8%
Már nem sokáig. A migráció megoldja ezt a problémát is
2023. nov. 27. 11:17
 4/13 PMC Wagner ***** válasza:
9%
Az a baj hogy a melegséget is azonosítjátok az LMBTQ val. Holott a legtöbb meleg mélyen elhatárolódik attól amit az képvisel
2023. nov. 27. 11:21
 5/13 PMC Wagner ***** válasza:
57%

"Mivel abban a nyugati világban az oktatás, az egészségügy, a különböző szociális ellátások "

Ez az USA ban nagy divat most. ott meg éppenhogy az egészségügy és az oktatás nem működik megfelelően, gyakorlatilag csak a tehetősek kiváltsága

2023. nov. 27. 11:23
 6/13 anonim ***** válasza:
27%
Én beszéltem a legtöbb meleggel és nekem mást mondott a legtöbb meleg.
2023. nov. 27. 11:24
 7/13 anonim ***** válasza:
68%

5, Magyarországon a tehetőseknek sem működik, hisz még nekik is Graz-ba kell járniuk, ha normális kezelést akarnak kapni.

Ez is azt bizonyitja, hogy az USA mennyivel jobb hely.

2023. nov. 27. 11:25
 8/13 anonim ***** válasza:
90%

Hát nem tudom...

Ez az ország fényévekre van a nyugati életszínvonaltól. Itt folyamatosan szinten tartott probléma. Nyugaton erről Magyarország apropóján beszélnek, nem másért.

Azokon a helyeken, ahol nem lehet erről beszélni, jellemzően diktatúra van. Nem feltétlenül nyílt, lehet az belülről fakadó is.

2023. nov. 27. 12:42
 9/13 anonim ***** válasza:
53%
Ki lehet ez a pár agyament aki állandóan lmbtq témájú kérdéseket ír ki ?
2023. nov. 27. 15:38
 10/13 anonim ***** válasza:
60%

A látens homárok:D

2023. nov. 27. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!