"Putyin vadállat módjára szagolja ki a gyengeséget, megérzi a vért és reggelire fogja felfalni magukat unióstul, nátóstul, szabadságostul és demokráciástul." Zelenszkijnek teljesen elment az esze?
Így reagált a nyugati támogatások megtorpanására. Ráadásul a Krímről se mondott még le.
"Zelenszkij a Krímre vinné át a háború fókuszát, de a siker a nyugati katonai segítségtől függ, többek között kért a németektől Taurus-típusú robotrepülőgépet, amivel többek között a kercsi hidat semmisítené meg."
Még az ukrán barát HVG is úgy fogalmazott, hogy "kétes a viszonya a realitásokhoz".
Olyat is akar Zelenszkij, hogy az amerikaiak egyfajta B terv gyanánt adják át a tüzérségi rendszereik és légvédelmi rakétáik licenceit, hogy azokat az ukránok maguk gyárthassák le.
Ráadásul attól is retteg, hogy választásokat kell lebonyolítaniuk. Szerinte akkor teljesen le kell mondaniuk az ellentámadásokról és a megszállt területek felszabadításáról.
Forrás: [link]
Lám, lám! Ezek szerint már nem csak az Origo gondolja úgy, hogy Zelenszkij teljesen bekattant...
Lehet íratott magának egy új forgatókönyvet, most tanulja a szöveget és belevisz egy kis drámát.
Lehet,hogy nehezebb, mint pénisszel zongorázni.
ami ott történik azok után mindenki bekattan.
4: majd eret vágnak
Ahhoz képest Aszad még a mai napig is elég higgadt fejű maradt, pedig Szíriában sokkal durvább dolgok történtek plusz sokkal kevesebb fegyvert és támogatást kaptak az oroszoktól, mint amennyit az ukránok az amerikaiaktól.
6: más nép, az iszlámnak más a vallása, neki háború az élete.
lehet nem pontos a magyarázat, meg valaki biztos érti mire gondolok, de szerintem ez a magyarázat erre.
már nagyon régen láttam ne kérd hogy belinkeljem, de egyszer egy újságíró interjúzott meg egy ilyen keleti dzsihád, iszlám, afgán tényleg nem tudom kik mik voltak és ott ő arról beszélt ha egy társuk elesik akkor úgymond vérszemet kapnak és azért is harcolnak tovább.
arról beszélt még hogy nekik tisztelet hogy ha meghalnak mert a nemzetükért, allahért halnak meg és nincs ennél tiszteletteljesebb halál.
régen láttam ezt a videót de valami ilyesmi volt benne.
szerintem erre ez lehet a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!