Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az amerikai republikánusok...

Az amerikai republikánusok miért árulják el a hazájukat?

Figyelt kérdés
A republikánusok akadályozni próbálják Ukrajna megsegítését, ami az orosz érdeket szolgál, és csak akkor szavazná meg az ukrajnai segélyt, ha szigirítanának a bevándorláson, viszont bevándorlásea szükség van a sokszínűség érdekében

2023. dec. 29. 18:06
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
65%

#20: azért ennyire nem kell vergődni.

senki nem mondta hogy népírtás volt, ezt putyin a népet megható propagandaként mondta.

mondjuk ez nézőpont kérdése, mert az ott élő aki megélte azt hogy a lövöldözésben a civilek is meghalnak népírtásként éli meg. egy szervezet meg definíció alapján határozza meg hogy mi volt.

https://www.youtube.com/watch?v=58V73HY61FU&ab_channel=KREOSAN

mondjuk egy itt élőnek magyarázhatod hogy mit jelent a népírtás és ez miért nem az, elküldene a fenébe.

2023. dec. 30. 08:09
 22/41 anonim ***** válasza:
65%
2023. dec. 30. 08:10
 23/41 A kérdező kommentje:
Nácizmus Oroszországban van, hiszen a jelenlegi vezér (Putyin) is az. Ukjrajnának meg zsidó elnöke van, most hozták kissebbségvédelmi törvényeket. Az a bizonyos Bandera-kultusz a társadalom nagyon kis részében van jelen, ellentétben Magyarországgal ahol a Horthy kultusz sajnos nagyon nagy
2023. dec. 30. 08:11
 24/41 anonim ***** válasza:
60%

https://www.youtube.com/watch?v=tHhGEiwCHZE&ab_channel=BBCNews

kérdező, ez éppenséggel fordítva van.

2023. dec. 30. 08:15
 25/41 anonim ***** válasza:
64%

"senki nem mondta hogy népírtás volt,"

De igen, a #16-os válaszoló, én pedig elsősorban neki reagáltam.

"mondjuk egy itt élőnek magyarázhatod hogy mit jelent a népírtás és ez miért nem az, elküldene a fenébe."

Határozottan elküldene a fenébe, de mi élünk azzal az előnnyel, hogy kívülről tudjuk szemlélni a dolgokat, érzelmi elfogultság nélkül. Ha pedig így nézzük a dolgokat, belátható, hogy nem volt népírtás, és amik voltak civil áldozatok, azokban mélyen érintettek voltak az oroszok által felfegyverzett szeparatisták is.

2023. dec. 30. 13:09
 26/41 Jeffrey Spender ***** válasza:
21%

# 25

Egyik oldalon az orosz szeparatisták, másik oldalon az ukrán szélsőjobb. És az ukrán kormányerők is tendáltak a szélsőséges nacionalizmus irányába.

Ha nincs az Euromajdan, nincs az orosz szeparatizmus sem.

2023. dec. 30. 13:15
 27/41 anonim ***** válasza:
51%

"Ha pedig így nézzük a dolgokat, belátható, hogy nem volt népírtás"

ez a te szemszöged, álláspontod. ő pedig nem így látja.

minden éremnek két oldala van, egy történetet is mindkét fél szemszögéből kell vizsgálni.

2023. dec. 30. 13:18
 28/41 Blackfyre ***** válasza:
54%
16-os: Az ENSZ 14-21 közötti összes halotak számat teszik ennyire. Ebbe benne vannak az ukránok, ukránok de orosz anyanyelvűek és oroszok is, újságírók, vagy a maláj gép utasai is, akiket az oroszok lőttek le. Nevetséges lenne, ha csak oroszok haltak volna meg, és 1 ukrán se (akkor már 22 előtt vissza tudták volna foglalni az összes területet, ha 1 ukrán katonsa se hal meg.)
2023. dec. 30. 13:18
 29/41 anonim ***** válasza:
64%

"ez a te szemszöged, álláspontod. ő pedig nem így látja."

Ez nem az én szemszögem, ez az ENSZ jelentés végkövetkeztetése. #16-os válaszoló azt hazudta, hogy az ENSZ is megállapított népírtást 14 ezer orosz halálával. Bizonyítottam, az ENSZ nem állapított meg népírtást és bizonyítottam azt is, hogy az a 14 ezres szám az összes áldozatra vonatkozik, benne mindkét oldal fegyvereseivel.

Ami pedig az ott élőket illeti: Abszolút sajnálom őket és nem kívánok nekik semmi rosszat, de sem az ők, sem az én érzésem nem írják felül az objektív valóságot. Mikor azt mondom, hogy különbség van népírtás és tömeggyilkosság, vagy háborús áldozatok között, azzal nem kisebbíteni akarom az emberi élet értékét. Oka van ezeknek a megkülönböztetéseknek. Ha érzésvilág szerint definiálnánk mindent, abból nagyon hamar káosz kerekedni mindenhol és mindenkor.

2023. dec. 30. 13:29
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

akkor képzeld a "te" szó helyére az "ensz" szót.

azt is elmondtam hogy ezt putyin a népet megható propagandaként mondta.

2023. dec. 30. 13:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!