Évente mennyibe kerül a költségvetésnek, hogy ilyen béna ellenzéket eltartunk?
Figyelt kérdés
2023. dec. 19. 01:40
11/11 anonim válasza:
én választások után több fórumon is írtam,hogy a teljes ellenzék ajánlja fel a tiszteletdíját/fizetését/ jótékony célra,és menjen el dolgozni,feltéve,ha egyáltalán jót akar az országnak....nos,ilyen ugye nem történt,akkor tudhatjuk mit is szeretnének,mert értékelhető teljesítményük nincs, gyakorlatilag nulla!!!az arcátlanságukat tetézi,hogy választások közeledtével újra kezdenek megjelenni/facebook,tiktok,stb/és hergelik a népet!!!a 2/3-ra hivatkoznak,de ha nem tudnak semmit tenni,akkor jönne képbe,amit az elején írtam,de az nekik ugye úgy nem jó....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!