Vajon a dánok miért nem csatlakoztak az Európai Ügyészséghez?
Azt értem, hogy nem akarnak eurót és az sem lep meg, hogy a Magyarország, Lengyelország nem csatlakozik, de a dánok, svédek, írek megleptek.
Nekik nincs rá szükségük, ha csorbulna a demokrácia, minden dán az utcára menne.
Nekünk viszont úgy kell ez, mint éhezőnek egy falat kenyér.
Engem, mint tisztességes magyar embert elszomorít, hogy honfitársaim bambán néznek maguk elé, amikor tisztességről, közpénzről és rendes országról hallanak.
És ne haragudj kérdező, de leszarom, miért nem csatlakozott más ország. Engem az érdekel, te miért bámulsz bambán magad elé. Miért tűröd, hogy miután apád, s anyád csicska volt, te igazi tróger maradtál, még a gyerekeidnek is ez a sors jusson.
#7-es!
Engem viszont érdekel, hogy miért nem csatlakoztak az említett skandináv országok illetve Írország.
Az hogy én személyesen mit tehetnék lözpénzherdálás ellen az jó kérdés, lehet úgy kellene viselkednem, mint Tényi István a nemzet feljelentője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!