Miért nincsen eredménye az EU-s szankcióknak?
A 12. szankciós csomagnál járunk, az eredményesség mégis a nullával egyenlő. Az oroszok ugyanúgy nem visszakoznak. Az EU gazdasága romokban hever. Az Ukránok ujjonganak.
Azt gondolom, hogy Orbánnak igaza volt és tényleg semmi értelme nincsen ezeknek az EU-s szankcióknak, csak arra jó, hogy meggyengítsék az EU gazdaságát, ami mind az oroszoknak, mind az ukránoknak jó. Gondoljunk csak bele, bármelyikük befejezi a háborút, utána mi lesz? Az EU romokban fog heverni gazdaságilag. Az Ukránok biztos kérik majd, hogy fizessük meg az országuk helyreállítását, ez még nagyobb gazdasági károkat okoz majd. Ukrajna újraépül, az EU meg le.
Ezek szerint az egész szankciós csomag arra megy ki, hogy Ukrajna legyen a jövő gazdasági nagyhatalma Európában? Miért nem hallgatunk Orbánra inkább, aki szerint a haza védelme a legfontosabb és ebbe beletartozik az, hogy teljes egészében kimaradunk a háborúból?
Ajánlom a Mandiner podcastját Stier Gáborral ahol beszél erről is.
Azt mondja hogy a szankcióknál van hatása középtávon. Őt meg aztán nem lehet vádolni nyugati pártisággal. Valamint valószínűleg többet tud az oroszoktól mint az itteni kommenthuszárok 99.99%
Akkor legyen. Mindenkinek arra van ideje amire akarja hogy az legyen. Ha tudsz itt okoskodni akkor arra is van időd.
Mellesleg azért a Mandinert hoztam mert ő nem vádolható ukrán pártisaggal a Moszkvatér főszerkesztője meg pláne nem. Aki mást gondol az bolond és gumiszobában a helye
nem vagyok hajlandó olyasmit olvasni, hallgatni mint a sz@rdiner.
Én sem ajánlgatok neked semmit hogy hova menj és mit olvas majd én tudom hogy én mit akarok.
Aki mást gondol az bolond és gumiszobában a helye.-ez igaz csak nem
a te értelmezésedben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!