Miért van az, hogy a világ leggazdagabb egy százaléka Oroszországban él? Mért pont ide költöznek, ha a nyugati propaganda szerint a nyugat sokkal fejlettebb meg jobb?
Figyelt kérdés
Értem én hogy gazdagként bárhol jó élni, de valahogy nem Svájcba mennek vagy az USA -ba és nem is Kanadába.
ma 18:45
1/10 anonim válasza:
Nem költöznek oda hanem eleve ott éltek eddig is.
2/10 A kérdező kommentje:
Mind?
ma 18:48
5/10 A kérdező kommentje:
Meg volt aki felvetette, hogy bezzeg Pityinné nyugaton él meg a lányuk is. Hát én erősen kétlem, hogy Putyinné vagy a lánya gyári munkásnak szegődött és pont az érdekli hol magasabb a minimálbér. :D
Legfeljebb azt tudom elképzelni hogy távol akar lenni a férjétől.
ma 18:52
6/10 A kérdező kommentje:
*Putyinné
Bocsánat!
ma 18:52
7/10 PMC Wagner válasza:
kiköltözni a kedvezőbb adófeltételek miatt. Az általad említett példa országokban brutálisan magasak az adók
8/10 anonim válasza:
Írott forrás nincs erről? Én nem hiszem, hogy Moszkvában élne a leggazdagabb 1%. Rákeresvén ezt találtam, Oroszország egyáltalán nincs benne: [link]
Ha ott élnének, akkor nem itt tartana Oroszország. A GDP-jük Olaszországnak felel meg.
9/10 anonim válasza:
Nem tisztességesen lettek gazdagok, hanem mert korrupt oligarchák. Máshol ezt nem tudnák megcsinálni.
10/10 anonim válasza:
Úgy gondolják, hogy itt nagyobb esélyük van túlélni egy atomháborút a felépített bunkereikben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!