Ha Putin nem eszetlenkedne akkor Oroszország a világ egyik leggazdagabb országa lenne?
Figyelt kérdés
Rengeteg nyersanyaga miatt.2022. jún. 20. 19:22
1/12 anonim válasza:
Nyilván igen, ha másképp csinálja nem így.
2/12 anonim válasza:
Nem csak Putyinon múlik, az egész mentalitás rossz. Putyin előtt se tudtak élni a lehetőségekkel.
3/12 anonim válasza:
Ha az EU így folytatja a szankciókkal, tényleg Oroszország lesz a világ egyik leggazdagabb országa.
4/12 anonim válasza:
Én mindig bíztam az oroszokban, de ez a háború most megváltoztatta a véleményemet.
5/12 A kérdező kommentje:
"Ha az EU így folytatja a szankciókkal, tényleg Oroszország lesz a világ egyik leggazdagabb országa."
én sem értek egyet a szankciókkal de már az orosz gazdasági elemzők is 10%-os gdp csökkenést jósolnak és az egy országnál nagyon sok. Kisebb lesz a GDP-jük mint Dél-Koreáé. És akinél a pénz van annál a hatalom.
2022. jún. 20. 19:33
6/12 anonim válasza:
Sose tudtak jól sáfárkodni azzal, amijük volt.
7/12 anonim válasza:
Az oroszok mindig buták voltak, és ezt most nem a népre értem akiknek megvolt határozva, mit csinálhatnak, hanem a veztésre!! Egy primitív ostoba vezetése volt mindig Oroszországnak, és ebből nemfognak jól kijönni!! Ha a NATONAK lenne egy kis kreativítása, akkor most kellene megtámadni, és pár óra múlva megadná magát a nagy híres orosz hadsereg!!! De tudjuk, mindenkinek joga van!!!! A bűnözőknek is!!!
8/12 anonim válasza:
7: a vezetésnek az volt az első, hogy magának összelopjon mindent, és nem is érdekük egy gazdag, jóléti polgárság, mert az öntudatra ébredne, és elmozdíthatná a diktátor vezetést, az pedig nem érdekük
9/12 anonim válasza:
Ha van kedved olvass utána miket tapasztaltak a muszkákhoz delegált nyugati menedzserek
Van egy film, az "orosz meló".
Ez itt lényegében csak egy filmismertető, viszont nagyjából bemutatja, hogy kb hogyan állnak az oroszok a munkához és a teljesítményhez.
Ilyen mentalitás mellett, soha nem lesznek gazdagok bármennyi nyersanyaguk is van.
10/12 anonim válasza:
#9 Fejlesztőként dolgozom. A legjobban és legszorgalmasabban dolgozó nemzetiség, amelyikkel eddig dolgoztam, az orosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!