Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Akik Németországban élnek,...

Akik Németországban élnek, hogy látják milyen a migrációs helyzet? Milyenek a muszlimok? Hogy élnek?

Figyelt kérdés

#muszlim #migráció #valós helyzet
2023. dec. 15. 14:19
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

19, én elolvastam a kommenteket, de, sehol sem láttam olyat, ahol az volt irva, hogy Németországban minden rendben, nem értem miért kell olyannal támadni, ami le sem lett irva.

Az volt leirva, hogy arányaiban nincs nagyobb bűnözés, mint Budapesten, vagy Borsodban.

Boldog Karácsonyt :)

2023. dec. 26. 10:59
 22/31 anonim ***** válasza:

21

Hát nem tudom...valahogy Budapesten nem láttam betontömböket a karácsonyi vásárok körül. Nem is értem, hogy Kölnben erre mi szükség van, ha arányaiban nincsenek nagyobb problémák mint nálunk.

2023. dec. 26. 13:04
 23/31 anonim ***** válasza:
22, akkor megegyezhetünk, hogy nem az lett irva, hogy Németországban minden rendben?
2023. dec. 26. 13:07
 24/31 anonim ***** válasza:

23

Egyezzünk ki abban, hogy bizonyos specifikus problémák Németországban nagyobb aránnyal vannak jelen mint nálunk. Bár egyesek még ezt sem akarják elhinni.

2023. dec. 26. 15:36
 25/31 anonim ***** válasza:
60%
24-es, igen tudjuk a migránsok hamarosan átveszik a hatalmat Németországban :)
2023. dec. 26. 15:49
 26/31 anonim válasza:
100%

Mi BW-ben èlünk, egy kisebb városban. Kórházban dolgozom, ahol az orvosok több mint fele arab. Szorgalmasnak, motivaltnak látom őket.

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívántak betegeknek, kollègáknak, ami számomra nagyon pozitív volt.

Ez egy tanult rèteg, szerintem velük nincs gond.

A nyelviskolában megismertem egy szíriai menekült hölgyet, aki 3 gyerekkel èrkezett Németországba. Jelenleg egyetemre jár. Szóval sokan vannak, akik kezdeni akarnak valamit magukkal, nem csak segèlyezni.

Vannak "echte" nèmet barátaink is, ők úgy nyilatkoznak erről, hogy próbálnak udvariasak lenni mindenkivel, elfogadóak lenni, de az az igazság, hogy nem örülnek ennek a sok bevándorlónak. Főleg azokat nem szeretik, akik semmilyen módon nem próbálnak meg beilleszkedni, nyelvet sem tanulják....

2023. dec. 26. 16:42
 27/31 anonim ***** válasza:
0%
26-os te személyesen találkoztál olyannal aki azt mondta nem akar beilleszkedni, nyelvet tanulni?
2023. dec. 26. 16:48
 28/31 anonim ***** válasza:
37%
22 érdekes, én két éve még láttam betontömböket a pesti vásárokban. Fel is röhögtem.
2023. dec. 26. 17:44
 29/31 anonim ***** válasza:

24

Egyáltalán nem erről írtam. Nem is értem, hogy miért próbálod elterelni azt amit leírtam? Kínossá vált, vagy mi?

2023. dec. 26. 18:58
 30/31 anonim ***** válasza:

28

Azon én is felröhögtem. De azt nem értem, hogy "mindenrendbennémeteknél" miért kell még most is? Ilyen bizonytalanul vezetnek migránsék? :D

2023. dec. 26. 19:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!