Akik Németországban élnek, hogy látják milyen a migrációs helyzet? Milyenek a muszlimok? Hogy élnek?
Figyelt kérdés
2023. dec. 15. 14:19
11/31 anonim válasza:
Ha Németország tök rendben van, miért emelt számú rendőri erőkkel készültek a karácsonyra? A kölni dóm környéke is tele van kutyás rendőrökkel.
Üdv Solingenből
12/31 anonim válasza:
11-es, talán a magyar zsebtolvajok miatt.
13/31 anonim válasza:
11 azért mer tádzsik terroristákat küldtek oda.
14/31 anonim válasza:
13
De hiszen előttem írták egyesek, hogy Németország a nyugalom szigete 🤣
Kár, hogy Solingenből ez nehezen hihető.
15/31 anonim válasza:
Akkor mi a lópikulát keresel ott ha rettegsz hogy megerőszakolnak a migránsok? :) Nem látom hogy menekülnének az emberek onnan.
16/31 anonim válasza:
Lehet, hogy a pénz szeretete erősebb benne mint a félelem.
17/31 anonim válasza:
A pénz szeretete erősebb mint a halálfélelem? :) Ugyanmár, akik ott élnek tudják hogy ez csak a magyar kormánypropaganda. Ezek az országok ma is a legbiztonságosabbak. Emlékszem néhány ével valamelyik fideszes politikus kiment Bécsbe hogy bemutassa milyen rossz ott a helyzet. Közben meg abban az évben Bécs végzett az első helyen a legélhetőbb városok listájában.
18/31 anonim válasza:
Nekem ne mondjad 17-es, tisztában vagyok ezzel. A 15-ös kérdezte, hogy miért van az ember Solingenben, ha rettegés az élete ott.
19/31 anonim válasza:
15
Nem rettegek, nem írtam ilyet, azt csak ti hazudtátok hozzá. Arra céloztam, hogy az egy retkes nagy kamu, hogy a német nagyvárosokban minden rendben van. A saját szemem nem tudom átverni, főleg ünneppekkor nem. A szilveszterre is hasonló biztosítással készülnek.
20/31 anonim válasza:
Na akkor mesélj mi történt a német nagyvárosokban amitől rettegni kellene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!